Ανακοίνωση διαγωνισμών waterslager

Συζήτηση με θέμα Ανακοίνωση διαγωνισμών waterslager, που ξεκίνησε από KonWin, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 12 Οκτ 2014.

 1. KonWin

  KonWin PB New Member

  Ανακοίνωση περί διαγωνισμών και δαχτυλιδιών

  Αγαπητά μέλη του Ο.Ε.Μ.

  Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να σας ενημερώσει για τους διαγωνισμούς που διοργανώνει ο σύλλογος μας την προσεχή περίοδο. Η φετινή χρονιά έχει δυο διαγωνισμούς. Με τη σειρά λοιπόν που γίνονται έχουμε τα εξής:

  Πρώτος γίνεται ο διαγωνισμός από 14/12/2014 έως 19/12/2014 στο ξενοδοχείοFOURSEASON το οποίο βρίσκεται στην Λεωφ. Ποσειδώνος 97 στην Γλυφάδα (με κατεύθυνση προς Πειραιά 50 μέτρα πριν την κεντρική πλατεία). Κριτής θα είναι ο Σέρβος OMJ (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας) κ. Zeljko Aleksic. Η παραλαβή θα γίνει την Κυριακή 14/12 από τις 10:00 έως τις 16:00. Παράκληση να είμαστε συνεπείς ως προ την ώρα παράδοσης των πουλιών. Η κρίση θα γίνει από Τρίτη 16/12 έως Παρασκευή 19/12 και ώρες από 9:00 εώς 18:00.Την Παρασκευή 19/12 μετά το πέρας του διαγωνισμού θα γίνει απονομή κυπέλλων και σεμινάριο(18:00) καθώς και η παράδοση των πουλιών .

  Δεύτερος γίνεται ο Πανελλήνιος διαγωνισμός που φέτος διοργανώνει ο σύλλογός μας από 18/01/15 έως 24/01/15. Θα γίνει επίσης στο ξενοδοχείο FOURSEASON το οποίο βρίσκεται στην Λεωφ. Ποσειδώνος 97 στην Γλυφάδα (με κατεύθυνση προς Πειραιά 50 μέτρα πριν την κεντρική πλατεία). Κριτές θα είναι ο Βέλγος OMJ Jozef Van Verdegem και o επίσης Βέλγος και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Soethaert Jackie.Η παραλαβή θα γίνει την Κυριακή 18/01/15 από τις 10:00 έως τις 16:00. Η παράδοση των πουλιών θα γίνει τo Σάββατο 24/01/15, μέχρι τις 16:00 και μετά θα ακολουθήσει σεμινάριο και απονομή κυπέλων.

  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου μας που είναι ταμειακώς εντάξει. Μπορούν να διαγωνιστούν και πουλιά που φέρουν δαχτυλίδια άλλων συλλογών αρκεί να ανήκουν στην ιδία Ομοσπονδία με μας και να είναι μέλη του ΟΕΜ.

  Ο κάθε εκτροφέας θα μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό με 5 βαλίτσες δηλαδή σύνολο 20 πουλιά. Οι συμμετοχές ορίζονται σε 3 τετράδες στα Stam, 4 μονά και 2Serie(4 πουλιά).

  Ο σύλλογος αποφάσισε να ορίσει την τιμή συμμετοχής του κάθε πουλιού στο διαγωνισμό στα 3 ευρώ, ενώ η συνδρομή μέλους ορίζεται στα 30 ευρώ.

  Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
  • Τα πουλιά και οι βαλίτσες τους θα πρέπει να είναι καθαρά και να έχουν απολυμανθεί για τις ψείρες
  • Η τροφή θα είναι 60% κεχρί 30% ρούπσεν 10% νίζερ
  • Στα ταψάκια θα τοποθετηθεί άμμος γάτας , άριστης ποιότητας
  • Πάνω από τα πουλιά θα τοποθετηθεί λάμπα φθορισμού
  • Μπορείτε να συμμετέχετε με 3 τετράδες και 4 μονά και 4 Serie σύνολο 5 βαλίτσες (20 πουλιά)
  • Να είστε τυπικοί στην ώρα παραλαβής των πουλιών για την διευκόλυνση όλων μας
  • Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στη διεξαγωγή των διαγωνισμών να το δηλώσουν στον πρόεδρο του Δ.Σ Παλάτο Παναγιώτη (6945337458). Εκτός των ατόμων που θα είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα των πουλιών, κανείς δεν θα παραβρίσκεται στο χώρο
  • Το στήσιμο των πουλιών θα είναι το ίδιο με το περσινό δηλαδή
  • Γύρω από τα πουλιά θα τοποθετηθεί παραπέτασμα από κόντρα πλακέ θάλασσας
  • Η τιμή για κάθε πουλί είναι 3 ευρώ
  • Πουλιά εκτός συναγωνισμού θα κριθούν εφόσον επαρκεί ο χρόνος
  Η δήλωση των μελών του ΟΕΜ για παραγγελία των δαχτυλιδιών για το έτος 2015, καθώς και η πληρωμή τους, θα γίνει κατά την διάρκεια της παραλαβής των πουλιών στο Πρώτο Διαγωνισμό στις 14 Δεκεμβρίου 2014.Σας επισημαίνουμε ότι θα γίνει μόνο μία παραγγελία, γι’ αυτό να είσαστε πολύ προσεκτικοί με τον αριθμό των δαχτυλιδιών που θα παραγγείλετε.

  Ο ΟΕΜ ανακοινώνει επίσης ότι έχει προς διάθεση για τα μέλη του έξι (6) εμβόλια κατά της ευλογιάς. Όποιος θέλει να απευθυνθεί στα μέλη του ΔΣ, για την αγορά τους.

  Μετά από Δ.Σ που έγινε το καινούργιο διοικητικό του συλλόγου, είναι οι:
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παλάτος Παναγιώτης
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπαγιαρτάκης Μιχάλης
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αλεξόπουλος Δημήτρης
  • ΤΑΜΙΑΣ: Καρατζάς Σωτήρης
  • ΜΕΛΗ: Πανόπουλος Ανδρέας, Τσαπόγας Θανάσης, Σιούγκρος Θανάσης
  Φιλικά

  Το Δ.Σ. του Ο.Ε.Μ.

  πηγη ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΜΑΛΙΝΟΥΑ
   
 2. Προφανώς εννοείς 18/01/15 έως 24/1/15
   
 3. KonWin

  KonWin PB New Member

  Διορθώθηκε...:)
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...