Αναζήτηση εκτροφέων ή σωστών pet shop

Συζήτηση με θέμα Αναζήτηση εκτροφέων ή σωστών pet shop, που ξεκίνησε από CLIT, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 11 Ιαν 2009.

 1. CLIT

  CLIT PB New Member

  Καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην αναζήτησή μου για κάποιον εκτροφέα κι ειδικά εδώ στην Αθήνα. Διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κτλ. Πέρα από τον κο Αργυρό στη Ρόδο δε ξέρω κανέναν άλλον.

  Έχω πολλά πουλάκια, αλλά θά ΄θελα να πάρω έναν eclectus κι ένα sun ή blue crown conure. Όλα τ' άλλα πουλάκια τα πήρα από pet shop, αλλά αυτά πού 'ναι πιο μεγάλα θά 'θελα να τα πάρω μωρά κι από εκτροφείο ή τέλος πάντων κάποιο καλό pet shop.
   
 2. CLIT

  CLIT PB New Member

  Ευχαριστώ πολύ. Αν οποιοσδήποτε ξέρει κι άλλα θα χαιρόμουν πολύ να μού 'λεγε.
   
 3. Ναι παιδιά άμα ξέρει κάποιος κάτι ας επικοινωνήσει και μαζί μου με πμ...Ψάχνω κι εγώ!
   
 4. Yasmin

  Yasmin PB Member

  Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχουν κι εδώ μέσα άτομα που εκτρέφουν χομπίστες.. Αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω εδώ.. Αν θέλετε στείλτε μου πμ..
   
 5. Babistouta

  Babistouta PB New Member

  Και εμένα θα με ενδιέφερε αν υπάρχει εκτροφέας στην Αθήνα που να έχει Eclectus!περιμένω πμ...
   
 6. maggie09

  maggie09 PB New Member

  .:: Tropical Bird Farm ::.
  πολι καλο εχει παρι κανεις απο εδω
  γιατι μονο αρσενικα???
  τιμες καλες???
   
 7. arisvoug

  arisvoug PB New Member

  Πολύ καλό pet shop είναι το pet city(εγώ απο εκεί πείρα τον δικό μου)πολύ καλό,αψιόπηστο έχει κτινίατρο το κάθε μαγαζί διαφορετικά και νομίζω πως σε όλα καταστήματα μόλις πάρεις το κατικίδιο πού θα διαλέξεις πας στόν κτινίατρο και σου κάνει μία δωρεάν εξέταση σε αυτά τα πουλάκια που μόλις πήρες...Και η ιστοσελίδα του είναι Pet City...
  Ελπίζω να βοήθησα!Καλή επήλογη!
   
 8. LEOPAS

  LEOPAS PB New Member

  συμφωνω με τον Αρη !
   
 9. niva2gr

  niva2gr PB New Member

  Άρη, το PetCity είναι μιά πολύ καλά σκεπασμένη ιστορία βασανισμού και πλήρους εκμετάλλευσης. Όλα τους τα ζώα προέρχονται απο "εκτροφείς" που τους διαφέρει μόνο το κέρδος. Μπορεί ίσως οι παπαγάλοι να είναι σε καή κατάσταση, και απο σωστούς εκτροφείς αλλά αυτό δεν ισχύει για κανένα άλλο είδος ζώων που πωλείται εκεί μέσα. Σκέψου το πιο απλό: Πόσο "φυσικό" είναι να ζει ένα κουτάβι μέσα σε ένα γυάλινο κουτί για κάμποσους μήνες; Πριν απο λίγο καιρό έκλεισαν το ¨μαγαζάκι ενός πολύ γνωστού εκτροφέα που ήταν σταθερός προμηθευτής των PetCity.
  pfo - Home

  Κατ' εμέ Σωτήρη ο μόνος σωστός τρόπος να βρεις τα είδη που θέλεις και γενικώς οποιοδήποτε ζώο) είναι αποκλειστικά μέσω εκτροφέα. Αγοράζοντας οτιδήποτε απο πετ σοπ που πουλάνε ζώα παρατείνουμε το μαρτύριο των ζώων που γεννούν αυτά που πωλούνται.
   
 10. CLIT

  CLIT PB New Member

  Εν μέρη συμφωνώ με τα pet. Ξέρω πάντως δύο που φροντίζουν πάρα πολύ τα πουλάκια. Πάρα πολύ. Ευτυχώς που από τότε που άνοιξα το θέμα (Ιανουάριος) έχω βρει εκτροφείς και πήρα τα πουλάκια που ήθελα. Όσο για το Tropical Birdfarm καλό, απ' ότι ξέρω, αλλά πολύ ακριβό.
   
Φόρτωση...