Αναζήτηση έγχρωμων δαχτυλιδιών πλαστικών ή σιλικόνης

Συζήτηση με θέμα Αναζήτηση έγχρωμων δαχτυλιδιών πλαστικών ή σιλικόνης, που ξεκίνησε από ianos, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 14 Απρ 2015.

 1. ianos

  ianos Daily Active Member

  Καλημέρα σας. Θα ήθελα να αγοράσω δαχτυλίδια πλαστικά ή σιλικόνης έγχρωμα και διαφόρων χρωμάτων για καναρίνια και έχω τις ακόλουθες 2 ερωτήσεις:
  1. Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα να τα πουλάει; Μένω στην Αθήνα και γενικά αποφεύγω να ψωνίζω διαδικτυακά, οπότε αν έχετε υπόψη σας έστω και διαδικτυακό κατάστημα που να έχει αυτά τα δαχτυλίδια, αλλά να έχει και έδρα στην Αθήνα ώστε να πάω να τα πάρω θα ήμουν υπόχρεος
  2. Το δεύτερο ερώτημα που ίσως θα έπρεπε να είναι και πρώτο είναι πως μπαίνουν αυτά τα δαχτυλίδια. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει το πουλάκι να είναι μωρό για να μπουν ή μπορώ να τα βάλω και στο πόδι πλήρως ανεπτυγμένου πουλιού;
  Ευχαριστώ πολύ
   
 2. Giorgos keratea

  Giorgos keratea PB New Member

  Τα περισσότερα pet shop εχουνε δακτυλίδια , κλειστού και ανοικτού τύπου.
   
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Για πλαστικά δακτυλίδια μπορείς να ρωτήσεις για παράδειγμα εδώ...
  και για σιλικόνης εδώ
  Μπορεί εσύ να αποφεύγεις τις διαδικτυακές αγορές αλλά για τους υπόλοιπους που θα διαβάσουν τα ποστ μπορούν να ρωτήσουν εδώ, κι http://www.kiklos.info/Shop/Vogel/product_info.php/cPath/72_98/products_id/560 κι εδώ ακόμη κι εδώ.
   
Φόρτωση...