Αιμορραγία Conure Σύνδρομο

Συζήτηση με θέμα Αιμορραγία Conure Σύνδρομο, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Ασθένειες Παπαγάλων' του PetBirds, 3 Μαρ 2009.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Ένα άλλο μέλος του φόρουμ είχε πρόσφατα SunConure πεθαίνουν από αυτό που θα μπορούσε ενδεχομένως να Conure Αιμορραγία σύνδρομο. Αυτή είναι μια θανατηφόρα ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει πολλά διαφορετικά είδη conures. Πολλοί από εμάς έχουν αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για αυτό όπως θα συνεχίσουμε να δημοσιεύσετε σε αυτό το νήμα καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για αυτό το θέμα.

  Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που έχουμε ανακάλυψε:

  Εδώ είναι μερικές πληροφορίες για το Σύνδρομο Conure Αιμορραγία:

  Αναιμία

  Επίσης, υπάρχουν κάποια στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η έλλειψη της βιταμίνης Κ μπορεί να οδηγήσει σε αυτή την ασθένεια. φαίνεται ότι η Sun Conures είναι πιο επιρρεπή σε αυτό από άλλα είδη, αλλά δεν έχω διαβάσει αρκετά για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ακόμη.

  -------

  Εδώ είναι μερικές πληροφορίες για Conure Αιμορραγία Σύνδρομο (Erythremic Myelosis στο Conures ή Σύνδρομο αιμορροών Conure) από την συντετμημένη έκδοση του "Γρίπη Ιατρική: Αρχές και Εφαρμογές" από Ritchie, Χάρισον και Harrison. Είμαι συνοπτικά:

  Είναι ενδημική νόσος στην Blue Crowned, Peach fronted, Πορτοκαλί πρόσοψη και conures Παταγονίας. Δεν υπάρχει καμία αναφορά της Sun conures, αλλά και οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει σημαίνει ότι είναι επιρρεπείς σε αυτό. Το κύριο χαρακτηριστικό της νόσου είναι περιοδική αιμορραγία που είναι τελικά μοιραία. Μια θεωρία είναι ότι προκαλείται από ρετροϊών αλλά κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε. Επίσης, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η ασθένεια προκλήθηκε από ανεπάρκεια ασβεστίου.


  Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για την προτεινόμενη θεραπεία προτάσεις:
  "Στα πτηνά με ιδιοπαθή αιμορραγία, όπως το σύνδρομο conure αιμορραγία, ενέσιμους Βιταμίνη K1, βιταμίνη D3, το ασβέστιο και τα αντιβιοτικά, ανέφερε."


  SO ... Νομίζω ότι όσοι από εμάς με conures θα πρέπει να βεβαιώνονται ότι διαθέτουν επαρκείς ασβέστιο και βιταμίνη Κ (που βρέθηκαν σε τρόφιμα όπως το μπρόκολο), στο πλαίσιο της διατροφής.
   
Φόρτωση...