Όροι Χρήσης Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού

Συζήτηση με θέμα Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού, που ξεκίνησε από Stavros, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 2 Ιουν 2014.

Κατάσταση Θέματος:
Κλειστό.
 1. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Τα Φόρουμ των Αγγελιών δημιουργήθηκαν για την εξυπηρέτηση των μελών του PetBirds, μέσω της όσο το δυνατόν πιο ανοικτής και διαφανούς διαδικασίας συναλλαγών, που αφορούν αποκλειστικά σε πουλιά ή και εξοπλισμό για τη φροντίδα και εκτροφή πτηνών συντροφιάς.

  Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες των Αγγελιών αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε χρήστη/συντάκτη της Αγγελίας και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για συμβουλή ή προτροπή του PetBirds, για την τέλεση οποιασδήποτε συναλλαγής από την πλευρά των μελών - αναγνωστών του.

  Το PetBirds αναλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο τη συλλογή, γραμματική-συντακτική επεξεργασία και ανάρτηση του περιεχομένου των Αγγελιών, χωρίς να εγγυάται ή να ευθύνεται για την ορθότητα, την ποιότητα ή την κατάσταση των προσφερόμενων αγαθών. Ως εκ τούτου, ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες/πληροφορίες του site αποκλειστικά και μόνο με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω πληροφοριών.

  Η ανάρτηση των Αγγελιών στο PetBirds γίνεται δωρεάν χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από τον ενδιαφερόμενο, πέραν της τήρησης των Όρων Χρήσης των Φόρουμ των Αγγελιών. Το PetBirds δεν διατηρεί καμία σχέση με οποιαδήποτε συναλλαγή, είτε πριν, είτε μετά τη διεκπεραίωση της.

  Οι νέες Αγγελίες θα τίθενται αυτόματα υπό διαχείριση και θα δημοσιεύονται μόνο εάν πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις δημοσίευσης.

  Αγορά - Ζήτηση Πουλιών Εξοπλισμού

  1. Μετά τη δημοσίευση της Αγγελίας, δεν επιτρέπεται καμία επεξεργασία - τροποποίηση. Επίσης, μετά τη δημοσίευση της Αγγελίας, η απόσυρσή της δεν γίνεται για κανένα λόγο. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά το κείμενο και δημοσιεύστε το μόνο αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να δημοσιευθεί.
  2. Η δημοσίευση προσωπικών στοιχείων (ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα) δεν επιτρέπεται.
  3. Οι αγγελίες για Αγορά - Ζήτηση Ιθαγενών πουλιών δεν επιτρέπονται.
  4. Οι αγγελίες για Αγορά - Ζήτηση πουλιών ηλικίας μικρότερης των δύο μηνών δεν επιτρέπονται.
  [h3art]Προς τους Αγοραστές[/h3art]
  Αν και δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη χρήση των Φόρουμ των Αγγελιών, παρακαλούμε μετά το τέλος της συναλλαγής, να επιστρέφετε στο θέμα της Αγγελίας για να γράψετε εάν τα στοιχεία-πληροφορίες που ανάρτησε ο Πωλητής στην Αγγελία του, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και γενικά εάν μείνατε ή όχι ευχαριστημένοι από τη συναλλαγή, αναφέροντας τους λόγους.

  Προτείνουμε να κάνετε όλες τις διαπραγματεύσεις δημόσια στο θέμα της Αγγελίας, προκειμένου να είστε σε θέση αργότερα να στηρίξετε την κριτική σας (θετική ή αρνητική) προς τον Πωλητή.

  Παρακαλούμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Όλα ανεξαιρέτως τα μηνύματα που πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις δημοσίευσης μηνυμάτων, θα δημοσιεύονται.

  Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθούν, τουλάχιστον τα μέλη του PetBirds, από επιτήδειους που εξαπατούν με κάθε άλλο μέσο και ευκαιρία (Προσωπικά Μηνύματα, κρυφές συμφωνίες κλπ) τα υποψήφια "θύματά" τους.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουλ 2016
Κατάσταση Θέματος:
Κλειστό.
Φόρτωση...