Όταν η κανάρα κάνει έως τρία αυγά είναι άσπορα;

Συζήτηση με θέμα Όταν η κανάρα κάνει έως τρία αυγά είναι άσπορα;, που ξεκίνησε από marinis, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 6 Απρ 2015.

 1. ισχυει παιδια οτι οταν η καναρα δεν ζευγαρωσει γεναει μεχρι κ 3 αυγα κ σταματαει κ δεν κανει μεχρι κ 5????
   
 2. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Δεν έχει σχέση...
   
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Ο αριθμός των αυγών που θα βγάλει ένα πτηνό, στην περίπτωσή μας τα καναρίνια, εξαρτάται αποκλειστικά από την υγεία, τη σωματική ευρωστία, την ηλικία, τις συνθήκες διαβίωσής του και ασφαλώς και την προετοιμασία του θηλυκού.
  Το αν θα είναι γόνιμα όμως τα αυγά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά (εξαίρεση η καλή υγεία) αλλά η κατάσταση και του αρσενικού, το οποίο πρέπει απαραίτητα να έχει όλα τα παραπάνω...
  Αν λοιπόν αισθάνεσαι και γενικά όλοι όσοι αισθάνονται ότι χρειάζονται βοήθεια για να βρουν τις πιθανές εκτροφικές ελλείψεις τους, δεν έχουν παρά να ανοίξουν κάποιο θέμα... εφ' όσον δεν καλυφθούν από τις χιλιάδες απαντήσεις που υπάρχουν στο petbird... και να ρωτήσουν...
  Μόνο έτσι μαθαίνουμε όλοι μας.... και βρίσκουν χώρο μετάδοσης και οι γνώσεις.... όλων οι γνώσεις .... έμπειρων ή άπειρων.
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Την πρώτη φορά που "έβγαλα" μικρά η κανάρα έκανε δύο αυγά γιατί την είχα χωρίσει με τον αρσενικό και ήταν και τα δύο ένσπορα.. Καμία απολύτως σχέση ο αριθμός των αυγών και το αν θα είναι ένσπορα ή όχι. :)
   
Φόρτωση...