Έχουμε πλάκα φέτος, έκανα τα πάντα για να τους ρίξω τις ορέξεις

Συζήτηση με θέμα Έχουμε πλάκα φέτος, έκανα τα πάντα για να τους ρίξω τις ορέξεις, που ξεκίνησε από geofad, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 22 Ιουν 2009.

 1. geofad

  geofad PB New Member

  Φέτος είναι μία περίεργη χρονιά.. Μετά από την αποτυχία μου στην αναπαραγωγή τώρα έχουμε άλλα.. Ένας σούπερ πυρωμένος αρσενικός με πάρα πολύ..μεγάλα προσόντα που δεν τον πιάνει με τίποτα το καλοκαίρι.. Αλλά οκ.. τον αλλάζεις κλουβί και απλά δεν σταματά να κελαηδά.. Έλα όμως που υπάρχει και η θυλικιά που θέλει οπωσδήποτε να γίνει μάνα.. Είναι σε προχωριμένη πτερόρρια πλέον αλλά εκεί.. Της βγάζω τη φωλιά και αυτή μαζείυει ότι κλοστή και ότι πούπουλε πεύτει και φτιάχνει φωλιά κάτω.. Τη λυπάμε και της έβαλα πάλι τη φωλιά και την έφτιαξε κανονικά.. Και κλωσάει αέρα..Δεν γενάει.. Έκανα τα πάντα για να της ρίξω τις..ορέξεις αλλά δεν μπορω να της τα κόψω και όλα λόγο πτερόρροιας.. Τι να κάνω που ο αρσενικός μου είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας σε έκδοση με φτερά;;
   
 2. Πέρα από την πλάκα,δώστης μπανιέρα και αν δεν κάνει
  μπάνιο,ψέκασέ την εσύ με βαποριζατέρ(αυτό που έχουν στα κομμωτήρια).
  Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις και κρυώσει.
   
 3. geofad

  geofad PB New Member

  διστυχώς δεν κάνει μόνη της.. συνήθως τους αρέσει το νερό.. ο αρσενικός, αν δεν έχει μπανιέρα λούζεται στην ποτίστρα.. Από σήμερα αρχίζω ψεκασμούς..
   
Φόρτωση...