Πρόσφατα

Ένα παράξενο ζεύγαρι καρδερινα φανετο

Thread starter #1
Μετά απο 17 ημέρες διαπίστωσα οτι τελίκα γίνεται!Μου το είχατε πεί εξάλου,μου δείξατε φώτο άλλων πουλίων,ορίστε λοιπόν και οι δικές μου.6 αυγά η Φάνετιτσα μου 4 μώρακια!
 

Συνημμένα

#2
Να σου ζήσουν Γιώργο και με το καλό στο κλαρί! Τον μπαμπά το έχεις σε αυτό το κλουβί? εάν ναί κάτι πρέπει να κάνεις με την πατήθρα.
 
#4
Γιώργο να τα χαίρεσαι και σύντομα στο κλαρί :)
Όπως είπε και ο mortal1 η πατήθρα της καρδερίνας θέλει οπωσδήποτε καθάρισμα και παρατήρησε και το ξύλο για τυχών παράσιτα.
 
#7
Συγχαρητήρια για αυτό το σπάνιο ζευγάρι και για τους απογόνους φυσικά. Μακάρι όλοι οι αρχάριοι να είχαν τέτοιες επιτυχίες:D. Περιμένουμε φυσικά στο μέλλον και φωτογραφίες αλλά πολύ περισσότερο φωνές από τα μικρά. Θα είναι κάτι που οι περισσότεροι δεν έχουμε ξανακούσει.
 
Thread starter #8
Ναι ο μπαμπάς είναι,μπήκε άρων άρων στο κλούβακι δίπλα στην θυληκία του γιατί πάει και χαλάει την φωλία.Σωστή η παρατήρηση σου θα το διορθώσω άμεσα. Το κλουβί που ζευγαρέσανε είναι 40*40*100cm τα έφτιξα εγώ και είναι η δεύτερη χρονία που είναι μαζί.
 

Συνημμένα

Thread starter #12
Σταύρο εσωτερίκα έχω φωλία απο βούρλο καρδερίνας,εξωτερικά την κλασικη πλαστική.Προτήμησε και αύτη όπως και οι καρδερίνες μου την εξωτέρικη.τους αρέσει μάλλον γιατί έχει περισότερο φως,ποίος ξέρει;
 
#17
Γιώργο...Αρχάριε έχεις δει τίποτα αξιοπρόσεχτο
στη συμπεριφορά της φανετίνας σου.
Έχω & γω μία που κλωσσάει 4 από τα 6 αυγά που έκανε αρχικώς.
Με αρσενικό φανέτο.
Πιο...φυσιολογικά πράγματα!
 
#18
Μπραβο σου φιλε μου με το καλο να μεγαλωσουν για να τα χαιρεσαι.Θα σας βαλω και μια φωτο για να δεις πως περιπου μπορει να ειναι τα μικρα.Οσο για φωνες ειναι και τι φωνες θα ακουσουν ωστε να μαθουν να κεληδανε!
 

Συνημμένα

#20
Το ίδιο & μένα.
Από ποιο αυγό ξεκίνησε το κλώσσημα;
Μου έκανε εντύπωση που η δική μου που ξεκίνησε
το κλώσσημα από το 5ο αυγό.
Έκανε 6 αυγά σε 8 μέρες.
Αυτό σημαίνει σωστό ένστικτο, έφτασα να σκεφτώ ότι δεν θα τα κλωσσήσει.
 
Top Bottom