Παρουσίαση Ένα ξεχωριστό Καναρίνι λέει 100% Καρδερίνα !!! Ακούστε....

Συζήτηση με θέμα Ένα ξεχωριστό Καναρίνι λέει 100% Καρδερίνα !!! Ακούστε...., που ξεκίνησε από kostantakis, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 30 Δεκ 2013.

 1. [​IMG]


  Στην αναπαραγωγική περίοδο που πέρασε είχα πρόβλημα με την μια θηλυκιά μου καρδερίνα εκτροφής. Μου πετούσε τα μικρά από την φωλιά με αποτέλεσμα να τα χάσω !
  Ηρθε λοιπόν η ώρα που η καρδερίνα έφτασε στην δεύτερη αναπαραγωγή, και τότε για να μην την ξαναπατήσω της πήρα τα αυγά της και τα άλλαξα με τα αυγά μιας κανάρας μου με διαφορά 1-2 μέρες αν θυμάμαι καλά !
  Από αυτά τα αυγά βγήκαν τα καναρινάκια τα οποία η καρδερίνα τελικά τα μεγάλωσε μια χαρά ταΐζοντας τα κανονικότατα χωρίς τα προβλήματα της πρώτης γέννας της !

  Τα καναρινάκια μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν κανονικά, με την μόνη διαφορά... στο κελάηδημα τους ! Έμαθαν να λένε καρδερίνα και καθόλου καναρίνι, παρόλο που δεν είναι μακριά τα ακούσματα από τον χώρο των καναρινιών !

  Στο βίντεο μετά το 2ο λεπτό το καναρινάκι δεν βάζει... γλώσσα μέσα !

  [​IMG]


  Να προσθέσω ότι από τα 3 αυτά καναρινάκια τα 2 είναι αρσενικά και το 1 θηλυκό ! Και το άλλο λοιπόν αρσενικό έχει ακριβώς το ίδιο κελαήδημα !

  Οπότε.... σας υπόσχομαι και δεύτερο βίντεο με τους 2 πρωταγωνιστές να... λένε Καρδερίνα !

  ;)
   
 2. Lovecarduelis

  Lovecarduelis PB New Member

  χαχαχα πραγματικα λεει καρδερινα ο μπαγάσας....
   
 3. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Εντυπωσιακο! Να τα χαιρεσαι! και πολυ ομορφος ο μπομπιρας! Λετε αυτο το σπανιο φαινομενο να εγινε επειδη η θετη μαμα ηταν καρδερινα, επειδη ειχε τ ακουσματα της καρδερινας ή λιγο - πολυ και τα 2 ????
   
 4. geo_ilion

  geo_ilion PB New Member

  η παροιμια λεει με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις
  να τον χαιρεσαι αλεξανδρε
   
 5. Πολύ όμορφο και ξεχωριστό καναρίνι! Λόγω...της φωνής του! Δεν έχω ξανακούσει καναρίνι να κελαηδάει αποκλειστικά καρδερίνα! Φροντίστε να το διατηρήσετε όπως και τα υπόλοιπα πανέμορφα καναρίνια και καρδερίνες σας και ανυπομονούμε για το επόμενο βίντεο! Φιλικά Αμβρόσιος!
   
 6. Μπραβο Αλεξανδρε ,κι ομως λεει καρδερινα, χα χα χα μου φαινεται παραξενο
   
 7. orion

  orion PB New Member

  βριλιου βριλιου ;) αστέρι χαχαχα
   
 8. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  :eek: Αυτό το βριλιου βριλιου κυκλοφορεί και αλλού; Γιατί πίστευα ότι μόνο εδώ μέσα υπήρχε κάποτε κάποιος αρπαγμένος και νόμιζα ότι όλα αυτά τα βριλίου και τα τσιρμπριμ τσιριμπρομ τα έβγαζε από το μυαλό του για να κάνει εντύπωση. :D
   
Φόρτωση...