Βίντεο Ένα άτυχο - τυχερό χελιδόνι

Συζήτηση με θέμα Ένα άτυχο - τυχερό χελιδόνι, που ξεκίνησε από George98, στο Forum 'Φωνές Πουλιών, Βίντεο, Φωτο' του PetBirds, 4 Ιουλ 2016.

 1. George98

  George98 PB Active Member

  Πριν απο λίγο καιρό ο μικρότερος αδερφός μου βρήκε μέσα σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι ένα χελιδονάκι με πλήρες πτέρωμα μόλις που είχε αφήσει την φωλιά.
  Μου το έφερε και το παρακίνησα να πετάξει, αυτό δεν πήγε πιο μακριά απο 1m και έτσι το βάλαμε σε μια κούτα του δώσαμε νεράκι και έτσι για 4-5 μέρες το τάιζα στο στόμα κρέμα για νεοσσούς το πρωί πριν φύγω για την δουλειά, το μεσημέρι όταν γύριζα και ξανά το απόγεμα-βράδυ(Όπως καταλαβαίνετε δεν άνοιγε το στόμα, αλλά έχοντας μια εμπειρία σε τέτοιου είδους ταΐσματα τα κατάφερα μια χαρά).
  hi.jpg
  Όταν μετά απο 4 περίπου μέρες το είδαμε να κάνει τις πρώτες αποδράσεις απο την κούτα μεσα στο σπίτι καταλάβαμε οτι ήταν ώρα να φύγει.


  Όμως λόγο της αναβλητικότητας που με διακρίνει:D αμέλησα να βγάλω φωτογραφίες... αλλά τουλάχιστον έβγαλα ένα πρόχειρο βίντεο απο την στιγμή της απελευθέρωσης, που.... κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε στα ουράνια !
   
 2. BabisNL

  BabisNL PB New Member

  Για πετροχελίδονο τον έκοψα το φίλο....
   
 3. George98

  George98 PB Active Member

  απο μια γρήγορη αναζήτηση στο google μου μιάζει με σπιτοχελίδονο
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

 5. Deukalion

  Deukalion Daily Active Member

  Μπράβο Γιώργο,είχα και εγώ μια τέτοια πρόσκαιρη φιλία.Έπεφτε συνέχεια στον πάγκο του ξυλουργείου και είχα την χαρά και την ψευδαίσθηση πως του μαθαίνω να πετά απο εργαλείο σε εργαλείο:),υπό την συνεχή επίβλεψη των γονέων φυσικά.Πλάκα είχε,έφυγε φυσικά και αυθόρμητα οταν ήρθε ο καιρός του.
   
 6. theodr

  theodr PB Member

  Το μπράβο είναι λίγο !!! Να του ευχηθούμε καλά ταξίδια.
   
Φόρτωση...