Έκθεση - Διαγωνισμός ΠΕΣΥΠ 2015

Συζήτηση με θέμα Έκθεση - Διαγωνισμός ΠΕΣΥΠ 2015, που ξεκίνησε από thanmar78, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 10 Σεπ 2015.

 1. thanmar78

  thanmar78 PB New Member

  Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών προσκαλεί τους φίλους του στην καθιερωμένη ετήσια έκθεση - διαγωνισμό.Η 4η έκθεση-διαγωνισμός του συλλόγου μας με κριτές τύπου-θέσης τον Κώστα Βασιλόπουλο και χρώματος τον Μάκη Γερολυμάτο, θα είναι ανοικτή σε συμμετοχές εκτροφέων άλλων συλλόγων. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται από τους ενδιαφερόμενους με μήνυμα στην ομάδα ή την σελίδα του συλλόγου στο Facebook καθώς και στο mail του συλλόγου secretary@pesyp.gr. Παρακαλούμε, για την καλύτερη διεξαγωγή της έκθεσης, τους φίλους εκτροφείς που θέλουν να συμμετάσχουν να ενημερώσουν έως 31- Οκτ. - 2015.

  Για πρώτη φορά φέτος θα γίνει απο τα μέλη του ΠΕΣΥΠ έκθεση διακοσμητικών περιστεριών και διακοσμητικών ορνίθων. Η έκθεση των προαναφερομένων πτηνών θα στεγαστεί σε ξεχωριστή αίθουσα απο την αίθουσα των πτηνών συντροφιάς. Τα πουλιά αυτά δεν θα διαγωνιστούν, θα είναι μόνο για έκθεση.

  Ο ΠΕΣΥΠ επιφυλάσσει και ένα μεγάλο event για τους επισκέπτες της έκθεσης!!!!!

  Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!
  [​IMG]
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Καλή επιτυχία στο σύλλογο .... και καλή δύναμη στα άτομα που φορτώνονται με τα διαδικαστικά και λειτουργικά της έκθεσης...
   
 3. Καλή επιτυχία!που θα γίνει η εκθεση?
   
Φόρτωση...