Άλμπουμ με ζωγραφιές διαφόρων πτηνών

Συζήτηση με θέμα Άλμπουμ με ζωγραφιές διαφόρων πτηνών, που ξεκίνησε από Smokie, στο Forum 'Φωνές Πουλιών, Βίντεο, Φωτο' του PetBirds, 15 Φεβ 2008.

 1. Επειδή όλοι μας έχουμε πάθος για τα πουλάκια έκατσα και έφτιαξα μια συλλογή από ζωγραφιές που βρήκα στο διαδίκτυο διαφόρων ειδών πτηνών και τις μοιράζομαι μαζί σας , ελπίζω να σας αρέσουν :)

  Το φωτογραφικό άλμπουμ βρίσκεται εδώ: https://picasaweb.google.com/110593916031759912557/BirdsArtwork

  (Μπορείτε κάνοντας ‘κλικ’ πάνω στην φωτογραφία που σας αρέσει και έπειτα κάνοντας ‘κλικ’ στα δεξιά εκεί που γράφει «Λήψη φωτογραφίας» να την ‘κατεβάσετε’ στον Η/Υ σας για την δημιουργία όμορφων background αλλά και με κάποια μικρή μετατροπή να τις χρησιμοποιήσετε για δικό σας Avatar .):)

  (Επισυνάπτω και 2 αρχεία του PowerPoint , ένα αυτοματοποιημένο με κατάληξη ‘.pps’ και ένα με κατάληξη ‘.ppt’ ώστε να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τα γούστα σας.)

  Birds Artwork.ppt

  Birds Artwork.pps
   
 2. kristhegreek

  kristhegreek PB New Member

  Πολύ καλή δουλειά φίλε,
  Όλες οι ζωγραφιές έχουν ένα άρωμα μιας άλλης εποχής πιο ρομαντικής, που η φύση αποτελούσε πηγή έμπνευσης για όλους τους καλλιτέχνες και δεν έφερνε στο μυαλό καμιά ανησυχία ούτε προβληματισμό.
   
 3. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Σταμάτη συγχαρητήρια!Είναι χάρμα οφθαλμών!

  Πολύ καλή δουλειά!Σε ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας!

  Επίσης πολύ μου άρεσε το σχόλιο του Χρήστου...Μου ήρθε ένα άρωμα Ανοιξης!:)
   
 4. μπραβο φιλε σταματη να φτιαξουμε θεμα οθονης στο κινητο με αυτα
   
 5. Πράγματι μόλις είδα τις ζωγραφιές σκέφτηκα πως έπρεπε να τις μοιραστώ μαζί σας είναι πράγματι υπέροχες, ο Χρήστος είπε τα 'πάντα' με τον πιο απλό τρόπο μεταφέροντας το 'άρωμα' μέσω των γραπτών του !
   
Φόρτωση...