Άγρια Παπαγάλοι Αμαζονίου

Συζήτηση με θέμα Άγρια Παπαγάλοι Αμαζονίου, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 5 Φεβ 2009.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Ήμουν ακούει στο άλλο επεισόδιο του "Wings & Things" για petliferadio.com σήμερα. Η συζήτηση για τα άγρια αμαζόνα παπαγάλοι. Ένας επιστήμονας μελέτησε τους ήχους πτηνών αυτών κάνουν. Τα αποτελέσματα των ερευνών του ήταν ενδιαφέρουσα.

  Παρατήρησε ένα σμήνος του Αμαζονίου παπαγάλοι που ζούσαν κοντά σε ένα αγρόκτημα. Τα πτηνά που όλα γίνονται την ίδια ήχους. Όταν πήγε αρκετά χιλιόμετρα μακριά βρήκε άλλο σμήνος Αμαζόνες. Τα πτηνά που πραγματοποιούνται παρόμοιες ήχους, αλλά ήταν κάπως διαφορετική. Ήταν παρόμοιο με άτομα μιλούν μια διαφορετική διάλεκτο της ίδιας γλώσσας. Όταν πήγε πολλά πολλά χιλιόμετρα μακριά, βρήκε αμαζόνα παπαγαλοι που έκανε εντελώς διαφορετικό ήχο. Τα πτηνά που ήξερε μια διαφορετική γλώσσα. Έκανε ηχογραφήσεις των ήχων. Όταν έπαιζε τους ήχους για την πρώτη ομάδα των παπαγάλοι, παρατήρησε ότι τα πτηνά που ανταποκρίθηκαν στην πουλιά που έκανε παρόμοια ήχους. Ωστόσο, τα πτηνά, δεν απάντησε στο πτηνών, ο οποίος χρησιμοποίησε την διαφορετική γλώσσα. Αυτά τα πτηνά ήταν όλοι το ίδιο είδος του Αμαζονίου παπαγάλοι. Ωστόσο, λόγω της γεωγραφικής τους θέσης, να μάθει μια ξένη γλώσσα. Αυτό είναι παρόμοιο με τον άνθρωπο.

  Επίσης, ο επιστήμονας παρατήρησε ότι οι Αμαζόνες δεν μιμούνται τους ήχους των διαφόρων πτηνών ή ζώων. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο τους ήχους που αντλήθηκαν από άλλες Αμαζόνες.
   
Φόρτωση...