Άγιος Βικέντιος Amazon Hatches στο Houston Zoo

Συζήτηση με θέμα Άγιος Βικέντιος Amazon Hatches στο Houston Zoo, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 26 Αυγ 2008.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Αυτό είναι από το Σεπτέμβριο του 2008, "Parrots" περιοδικό από το Ηνωμένο Βασίλειο.

  Σε 28 Μαΐου , Άγιος Βικέντιος Amazon (Amazona guildingii) νεοσσών που εκκολάφθηκαν στο ζωολογικό κήπο του Houston στο Texas, USA. Ο Άγιος Βικέντιος Amazon είναι ένα από τα πλέον σπάνια parrots στον κόσμο. Αυτό το νεοσσό είναι ίσως το πρώτο που πρέπει να εκκολαφθεί σε αιχμαλωσία.

  Ένας ζωολογικός κήπος επιβλέπων ήταν χέρι-σίτιση το νεοσσό. Το άρθρο αυτό δεν διευκρινιστεί, αλλά πιστεύω ότι το νεοσσό εκκολάπτονται μέσα σε μια θερμοκοιτίδα. Το βρέφος είναι το όνομα του Βίνσεντ και είναι σχεδόν πλήρως καλλιεργούνται. Ο ζωολογικός κήπος θα στείλει ένα φτερό για εξέταση DNA για να καθοριστεί το πουλί του φύλου.

  Αυτό παπαγάλος προέρχεται από το νησί της Καραϊβικής, Αγίου Βικεντίου. Αυτό το νησί είναι 19 μιλια (31 χιλιόμετρα) μακρά και 11 μιλια (18 χιλιομετρα κλίμακα). Ακόμη και στην άγρια φύση, έχει μια δύσκολη περίοδο αναπαραγωγής.

  Parrot Fund International εργάζεται για τη διατήρηση αυτού του είδους στο φυσικό περιβάλλον.

  Image:Stavenn Amazona guildingii 01.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia
   
 2. jamieo

  jamieo PB Member

  Εδώ είναι κάποιες περισσότερες πληροφορίες. Φαίνεται ότι το άρθρο ήταν ελαφρώς ανακριβή. Αυτό το ζωολογικό κήπο εκκολάπτονται δύο άλλες Αμαζόνες Άγιος Βικέντιος και στο παρελθόν-ένα το 1972 και το άλλο το 1999. Ανεξάρτητα, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό επίτευγμα. :D

  Rare St. Vincent Parrot Hatched at the Houston Zoo! - Houston Zoo
   
 3. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Jamie αυτος κατα τη γνωμη μου ειναι απο τους πιο εντυπωσιακους παπαγαλους! :D

  Διαβαζα ενα αρθρο πριν λιγο καιρο οτι ο αγριος πληθυσμος τους που προστετευεται εχει σημειωσει αυξηση και τα σημαδια διατηρησης του ειδους ειναι αρκετα αισιοδοξα.
   
Φόρτωση...