«Σχολείο Πουλιών» στη Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια για τα άγρια πουλιά και τη φύση

Συζήτηση με θέμα «Σχολείο Πουλιών» στη Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια για τα άγρια πουλιά και τη φύση, που ξεκίνησε από George.72, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 23 Νοε 2015.

 1. George.72

  George.72 PB New Member

  Ημερομηνία : 30 Νοέ 2015 Έναρξη : 19:00 Εώς : 21:00
  Κατηγορία : Εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη

  Περιγραφή εκδήλωσης :
  Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σάς προσκαλεί στη Θεσσαλονίκη στον κύκλο παρουσιάσεων «Σχολείο Πουλιών», που αποτελεί μία ξεχωριστή ευκαιρία γνωριμίας με τα άγρια πουλιά και τη φύση.

  Τα σεμινάρια διοργανώνονται για τρίτη φορά και απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό, έχοντας στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην αναγνώριση και παρατήρηση πουλιών. Μέσα από τις παρουσιάσεις οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά, τη μορφολογία, τη βιολογία των πουλιών και τους βιοτόπους όπου τα συναντάμε.

  Η εκπαίδευση στη μεθοδολογία και τη δεοντολογία της παρατήρησης θα συμβάλλει μάλιστα στην απόκτηση δεξιοτήτων για birdwatching και για εθελοντικές καταγραφές πουλιών σε περιοχές της Β. Ελλάδας.

  Δείτε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:
  http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=1780

  Πηγή: Ορνιθολογική
   
 2. Μπράβο....δεν το ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιου είδους σεμινάρια. Γίνονται και στην Αθήνα Γιώργο?
   
 3. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

 4. George.72

  George.72 PB New Member

  Γίνονται... αλλά πρέπει γενικά να ψάχνεις, πριν περίπου ένα μήνα στη "γιορτή πουλιού" είχε κάνει η Ορνιθολογική στο πάρκο Τρίτση μια ενημέρωση και παρατήρηση των άγριων πουλιών....
   
 5. Θα περιμένω αν ακούσετε τίποτα ενημερώστε!!!!!!!!!!!!!!!
   
Φόρτωση...