Πρόσφατα

Vadigran Canary Breeder Plus

Παρουσίαση

Το Vadigran Canary Breeder Plus ένα μείγμα σπόρων για καναρίνια που αποτελείται από 5 διαφορετικά είδη σπόρων.

Συστατικά του Vadigran Canary Breeder Plus

Κεχρί Καναδά 76%
Νίζερ 8%
Περίλλα 6%
Αποφλοιωμένη Βρώμη 4%
Καναβούρι 3%,
Λιναρόσπορος 3%

Αξιολόγηση - Βοήθεια
Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Vadigran Canary Breeder Plus, κάντε κλικ στο Αξιολόγηση (κορυφή σελίδας) και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από τη χρήση του.

Αν έχετε ερωτήσεις, απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με το προϊόν και τη χρήση του, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Gallery

Νέες Αξιολογήσεις

Εξαιρετικής ποιότητας μίγμα και με μεγάλη αποδοχή. Ξεκίνησα πριν δύο χρόνια τη χρήση του, ύστερα από προτροπή της πτηνιάτρου με την οποία συνεργάζομαι, αναζητώντας κάποιο μίγμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρούς σπόρους. Κατόπιν σύντομης έρευνας και συζήτησης με μέλος του petbirds, που το χρησιμοποιούσε ήδη, αποφάσισα να το δοκιμάσω και εγώ.
Εμένα μου άρεσε πολύ. Πολύ καλή αποδοχή από τα πουλιά μου ειδικά στο κεχρι που το θεωρώ πολύ σημαντικό αρκετά καθαρή από σκόνες και νομίζω σωστές η αναλογίες που αναγράφονται.
Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα μείγματα που κυκλοφορούν για τα καναρίνια. Έχει καλή αποδοχή από τα πουλιά και σχεδόν δεν πετάνε, ούτε τρώνε μεμονωμένους σπόρους.

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
831
Reviews
3
Ενημέρρωση
Αξιολόγηση
4,33 star(s) 3 αξιολογήσεις

Περισσοτερα Τροφές για Πτηνά

Top Bottom