Πρόσφατα

Premium Canaries - Deli Nature

Παρουσίαση

Το Premium Canaries της Deli Nature είναι μείγμα σπόρων για την καθημερινή διατροφή και τις ανάγκες των καναρινιών που αποτελείται από επτά (7) διαφορετικά είδη σπόρων.

Premium Canaries, μείγμα σπόρων για καναρίνια

Η Premium Canaries αποτελείται από επτά διαφορετικά είδη σπόρων: κεχρί, ρούψεν, λινάρι, ξεφλουδισμένη βρώμη, μαύρο σινάπι, κανναβούρι, νίζερ.

Διατροφική ανάλυση

Πρωτεΐνη 18%, λιπαρά 15,9%, τέφρα 5,2%, ίνες 6,8%, υγρασία 10%

Συσκευασίες

Σακούλα 1 κ.

Αξιολόγηση - Συζήτηση
Αν έχετε χρησιμοποιήσει την Premium Canaries της Deli Nature, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο Αξιολόγηση (κορυφή σελίδας) και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από τη χρήση του. Αν έχετε ερωτήσεις, απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με το προϊόν και τη χρήση του, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Gallery

Νέες Αξιολογήσεις

Υπέρ: Απλοί σπόροι χωρις πρόσθετα, ικανοί να συντηρήσουν τα πουλιά, προσφέροντας τους μια καλή "βάση" στη διατροφή τους.
Κατά: Οι σπόροι δεν βλαστώνουν εύκολα (πιθανών ειναι παλιοί), δεν προτιμάται ευχάριστα απ τα πουλιά το μείγμα (στα δικά μου πάντα αναφέρομαι)
Το μειγμα το δοκιμασα αλλά τα πουλιά δεν τρελαθήκανε. Στο τεστ βλαστώτητας των σπόρων πολύ λίγοι βλαστώσανε. Τέλος όπως γράφω σε ενα θεμα μου έβγαλε σκουλικάκια (δεν κατηγορώ το μειγμα 100% ίσως έφταιξε και η ζέστη του καλοκαιριού). Δεν θα το ξαναπροτιμούσα.

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
307
Reviews
1
Ενημέρρωση
Αξιολόγηση
3,00 star(s) 1 αξιολογήσεις

Περισσοτερα Τροφές για Πτηνά

Top Bottom