Πρόσφατα

Pinex Pump Spray (σπρέι) - Tafarm

Προϊόν

Το Pinex Pump Spray της Tafarm είναι ένα αποτελεσματικό σπρέι για την καταπολέμηση των εξωπαρασίττων των ωδικών και καλλωπιστικών πτηνών. Αντιμετωπίζει τσιμπούρια, ψείρες, ψήλους κα. Το Pinex Pump Spray χάρη στη σύνθεσή του είναι ακίνδυνο για τα πτηνά.

Οδηγίες Χρήσης του Pinex Pump Spray

Ανακινείστε καλά το φιαλίδιο πριν τη χρήση. Ψεκάστε τη ράχη του πτηνού μία ή δύο φορές από απόσταση περίπου 40cm. Επαναλάβετε κάθε 15 μέρες. Για καλύτερα αποτελέσματα βγάλτε το πτηνό και τους νεοσσούς, τις ταΐστρες και τις ποτίστρες από το κλουβί και ψεκάστε τις πατήθρες και τις σχισμές όπου κρύβονται τα εξωπαράσιτα.

Σύνθεση

Περιέχει Neem oil, αιθέρια έλαια σιτρονέλας, μέντας, ευκαλύπτου.

Ενδείξεις

Ψείρες κόκκινες, τσιμπούρια, ακάρεα κ.λπ. Απωθεί όλα τα εξωπαράσιτα των ωδικών, καλλωπιστικών, εξωτικών πτηνών, παπαγάλων και περιστεριών.

Συσκευασίες

Φιάλη 100 gr και 200 gr.

Προφυλάξεις : Αποφύγετε τον απευθείας ψεκασμό στο κεφάλι και το ράμφος του πτηνού, ψεκάστε στη ράχη προς αποφυγήν ασφυξίας. Μην ψεκάζετε άρρωστα, ασθματικά, καχεκτικά, πτηνά ή νεοσσούς. Μη ψεκάζετε σε κλειστούς χώρους. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό, μακριά από τροφές και παιδιά.

Προσοχή : Όταν υπάρχουν νεοσσοί στις φωλιές και οι γονείς τους έχουν εξωπαράσιτα, ενδείκνυται η χρήση Pinex powder στις φωλιές.

Αξιολόγηση - Βοήθεια
Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Pinex Pump Spray, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Αξιολόγηση (κορυφή σελίδας) και να ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από τη χρήση του. Αν έχετε ερωτήσεις, απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με το προϊόν και τη χρήση του, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Gallery

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
374
Ενημέρρωση

Περισσοτερα Προϊόντα Φροντίδας

Top Bottom