Πρόσφατα

Ectospray - Oropharma

Προϊόν

Το Ectospray είναι εντομοκτόνο για πουλιά παρασκευασμένο αποκλειστικά με βότανα που περιέχει περμεθρίνη, τσάι και λεβάντα.

Οδηγίες χρήσης του Ectospray

Το Ectospray είναι εντομοκτόνο παρασκευασμένο αποκλειστικά με βότανα που περιέχει περμεθρίνη, τσάι και λεβάντα. Είναι οικολογικό προϊόν λόγω της απουσίας διαλυτικών ουσιών και προωθητικών αερίων. Παρέχει υψηλή αποτελεσματικότητα ενάντια στις ψείρες, τα ακάρεα και τους κρότωνες (τσιμπούρια). Προστασία μακράς διαρκείας. Χρησιμοποιείται επίσης για την εξολόθρευση των παρασίτων στο εκτροφείο.

Το Ectospray δεν περιέχει χημικά ή συνθετικά συστατικα. Δεδομένου ότι το εντομοκτόνο αυτό είναι οικολογικό προϊόν λόγω της απουσίας προωθητικών αερίων, το καθιστά αβλαβές για τους ανθρώπους και τα πουλιά.

Το Ectospray μπορεί να ψεκαστεί άμεσα επάνω στο πουλί χωρίς κανένα κίνδυνο. Ψεκάστε κυρίως στις φτερούγες, την κοιλιά και τους γλουτούς.

Το προϊόν δεν έχει καμία αρνητική επίδραση στα φτερά ή στη γενική κατάσταση του πουλιού εάν χρησιμοποιείται σωστά. Τα ασθενή πουλιά όμως δεν θα πρέπει να ψεκάζονται. Το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των εκτοπαρασίτων στα κλουβιά (φωλιές, καλάθια μεταφοράς κ.λπ.).

Το Ectospray δεν περιέχει οινόπνευμα, ούτε οργανικά προωθητικά αέρια ή διαλύτες. Γι' αυτό και δεν έχει καταγραφεί ποτέ οποιουδήποτε βλάβη από ψύξη των φτερών κατά την εφαρμογή του στα πουλιά. Όλα τα συστατικά του είναι βιοδιασπώμενα. Παρέχει προστασία μακράς διαρκείας (1 μήνα).

Τρόποι εφαρμογής

Το Ectospray μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά. Σε αυτήν την περίπτωση, όλα τα πουλιά πρέπει να ψεκάζονται κάθε 4 εβδομάδες. Αυτή η θεραπεία δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση στον υγεία τους. Σε περίπτωση παρουσίας εξωπαρασίτων στα πουλιά ή στα κλουβιά τους, θα πρέπει να ψεκάζονται μία ή δύο φορές την εβδομάδα (π.χ. σε περίπτωση τσιμπουριών), έως ότου εξαφανιστούν τα παράσιτα.

Στα εκτροφεία το Ectospray μπορεί να ψεκαστεί στους τοίχους, στις πόρτες, στις κουρνιάστρες, στα κλουβιά μεταφοράς, στις φωλιές και στις ζευγαρώστρες. Σε αυτήν την περίπτωση είναι σημαντικό να ψεκαστούν όλες οι ρωγμές.

Για την θεραπεία των πουλιών, ψεκάζετε απευθείας επάνω στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά των φτερούγων, στην ουρά και τους γλουτούς, από μια απόσταση 15 εκ. Ενδείκνυται η αποφυγή οποιασδήποτε επαφής των υπό θεραπεία πουλιών με το νερό για 24 ώρες μετά τον ψεκασμό.

Ειδικές προειδοποιήσεις ή προφυλάξεις

  • Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά
  • Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε κατά τη διάρκεια του ψεκασμού
  • Αποφύγετε την εισπνοή ή την επαφή με τα μάτια ή το δέρμα
  • Διατηρήστε το μακριά από τα τρόφιμα ή ποτά και από τις ζωικές τροφές
  • Αποθηκεύστε το σε μέρος σκοτεινό, θερμοκρασία 15-25 °C
  • Για κτηνιατρική χρήση
Περιέχει περμεθρίνη, τσάι, λεβάντα σε φιάλη 250 ml με βαλβίδα ψεκασμού.

Αξιολόγηση - Βοήθεια
Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Ectospray της Oropharma, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Αξιολόγηση (κορυφή σελίδας) και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από τη χρήση του. Αν έχετε ερωτήσεις, απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με το προϊόν και τη χρήση του, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Gallery

Likes: maria p

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
2.429
Ενημέρρωση

Περισσοτερα Προϊόντα Φροντίδας

Top Bottom