Πρόσφατα

Χριστίνα Δουκάκη, Κτηνίατρος

Παρουσίαση

Χριστίνα Δουκάκη, κτηνίατρος (DVM, Residency in Avian Medicine and Surgery), υπεύθυνη τμήματος εξωτικών ζώων στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά.

Βιογραφικό

Η Χριστίνα Δουκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Κτηνιατρική στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικών Επιστημών της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία, από όπου αποφοίτησε το 2007. Αμέσως μετά ακολούθησε 3μηνη πρακτική (externship) πάνω στα εξωτικά ζώα, στην πανεπιστημιακή κλινική μικρών ζώων της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία.

Τα επόμενα 2,5 χρόνια εργάστηκε στην Αθήνα, σε κλινική μικρών ζώων, όπου είχε αναλάβει το κομμάτι των εξωτικών. Από τα τέλη 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014, ακολούθησε την Ευρωπαϊκή ειδικότητα (Residency) πάνω στην παθολογία και χειρουργική εξωτικών πτηνών, στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία.

Τώρα εργάζεται στην Αθήνα ως κλινικός κτηνίατρος με κύρια κατεύθυνση τα πτηνά και τα άλλα μικρά εξωτικά ζώα.

Ιατρείο

Η Χριστίνα Δουκάκη εργάζεται ως υπεύθυνη τμήματος εξωτικών ζώων στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας - Φροντίδας

Τμήματα: παθολογικό, ακτινολογικό, εργαστηριακοί έλεγχοι (αναλύσεις αίματος, ούρων, κοπράνων, καλλιέργειες), νεκροτομικοί έλεγχοι, χειρουργικό, ορθοπεδικό, νοσηλεία.

Διεύθυνση

Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά,
Γρ. Λαμπρακη 54-56, 18532
Πειραιάς, Αθήνα.

Επιλέξτε την καρτέλα "Χάρτης" που βρίσκεται δίπλα στην καρτέλα "Παρουσίαση" στην κορυφή της σελίδας, για να δείτε πώς θα φτάσετε στο ιατρείο.

Ωράριο εργασίας

Τακτικό ωράριο: 10:00 με 20:00 καθημερινές και Σάββατο 10:30 με 14:00.
Επείγοντα: Η κλινική λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο για τα επείγοντα περιστατικά.

Επικοινωνία

2110124251
2110124252
6937353506
6938051771

Ιστοσελίδα: Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά
Σελίδα PetBirds: Christina Doukaki - PetBirds

Αξιολόγηση - Συζήτηση
Αν έχετε επισκευθει το ιατρείο, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο "Αξιολόγηση" και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από την επίσκεψή σας. Αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το ιατρείο, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Προτείνετε τον κτηνίατρο σας
Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι

Gallery

Νέες Αξιολογήσεις

Χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης με άλλους πτηνιάτρους, μου φάνηκε πολύ καλή.
Πέρα από τον έλεγχο κουτσουλιών και τη συνολική εξέταση γενικά του πουλιού (που δεν αμφιβάλλω ότι θα μπορούσε να γίνει και αλλού), ήταν πρόθυμη γενικά να απαντήσει σε όλες τις απορίες χωρίς να κοιτάζει το ρολόι της και φαινόταν πραγματικά καταρτισμένη. Στην πρώτη επίσκεψη δίνει και οδηγίες γενικά για διατροφή, άσκηση κτλ του πουλιού, μέχρι και συνταγές.
Μου ενέπνευσε γενικά εμπιστοσύνη και θα την προτιμήσω ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προσοχή στο πάρκινγκ σε ώρες και μέρες αιχμής. Ξεκινήστε νωρίτερα.
Επισκέφτηκα την κ. Δουκάκη χτες στον Πειραιά για το καναρινάκι μου με προχωρημένο θέμα ποδοδερματίτιδας. Εν συντομία έχει πληγή στην δεξιά πατούσα και στο κλαδί στηρίζεται στο καλάμι του αντί στην πατούσα. Από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ προσιτή και συζητήσιμη και πρόθυμη να μου λύσει όλες τις απορίες. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη περίπτωση αφού έχει προχωρήσει το θέμα (μιας και στην προηγούμενη μεγάλη κλινική που το πηγαινόεφερνα από τον Μάιο που ξεκίνησε η ποδοδερματίτιδα δεν έδωσαν την απαιτούμενη προσοχή και ας το πήγα και για νοσηλεία μια βδομάδα).

Θεωρώ δεδομένο πως αν το είχε αναλάβει από τη αρχή η κ. Δουκάκη θα το είχε προλάβει, ήταν πολύ πρώιμο το στάδιο τότε. Σήμερα με ενημέρωσε με μειλ και τηλέφωνο για την πορεία του καναρινιού μου τονίζοντας ότι θα κάνουμε το καλύτερο να έχει μια όσο πιο άνετη ζωή σε προσαρμοσμένο κλουβί (χαρτί να στέκεται κάτω κλπ).

Όσοι έχετε καναρίνι την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κ Δουκάκη σας ευχαριστώ!
Η κα Δουκακη πραγματικα ειναι ζεστη και πολυ φιλικη, εξυπηρετικη και προθυμη! Μας βοηθησε πολυ και τωρα ο Σαμυ θα μεγαλωσει συμφωνα με τις συμβουλες τις. Σας την συστηνω!
Τιμη επισκεψης: 25€

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
4.538
Reviews
4
Ενημέρρωση
Αξιολόγηση
5,00 star(s) 4 αξιολογήσεις

Περισσοτερα Πτηνίατροι - Κτηνίατροι

Top Bottom