Πρότυπο Κτηνιατρείο Λέσβου

Παρουσίαση

Το Πρότυπο Κτηνιατρείο Λέσβου ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2005 στη Μυτιλήνη. Οι γιατροί του κτηνιατρείου είναι οι Αντωνίου Παναγιώτης και Μαλάκης Χρήστος-Δημήτριος.

Βιογραφικό


Αντωνίου Παναγιώτης
Απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικευμένος στα ζώα συντροφιάς και συγκεκριμένα στην απεικονιστική διαγνωστική.

Μαλάκης Χρήστος-Δημήτριος
Απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικευμένος στα παραγωγικά ζώα με ιδιαίτερη προτίμηση στα αιγοπρόβατα.

Ιατρείο


Το Πρότυπο Κτηνιατρείο Λέσβου ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2005. Εδρεύει σε χώρο 170τ.μ (2 επίπεδα) και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να καλύπτει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ιατρικής πρόληψης και θεραπείας.

Ο άνετος χώρος στάθμευσης και ένα ειδικά εξοπλισμένο αυτοκίνητο κλειστού τύπου για τη μεταφορά ζώων και για επισκέψεις κατ’ οίκον διευκολύνουν την άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση των πελατών.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας - Φροντίδας


Παθολογικό, Δερματολογικό, ΩΡΛ, Γαστρεντερολογικό, Καρδιολογικό, Ενδοκρινολογικό, Νευρολογικό, Χειρουργικό, Μαιευτικό, Οφθαλμολογικό, Οδοντιατρικό, Μεταγγίσεις Αίματος, Υπέρηχος Κοιλίας, Ακτινολογικό(ψηφιακό), Μικροβιολογικό, Αιματολογικές εξετάσεις, Βραχυχρόνια νοσηλεία, Microchip, Εμβολιασμοί, Τροφές, Αξεσουάρ, Κτηνιατρικό φαρμακείο.

Διεύθυνση


Π. Βοστάνη 6,
Μυτιλήνη,
Λέσβος 81132
Επιλέξτε την καρτέλα "Χάρτης" που βρίσκεται δίπλα στην καρτέλα "Παρουσίαση" στην κορυφή της σελίδας, για να δείτε πώς θα φτάσετε στο ιατρείο.

Ωράριο εργασίας


Δευτέρα - Παρασκευή
9:00 πμ - 2:00 μμ
5:30 μμ - 8:30 μμ*

Σάββατο
9:00 πμ - 2:00 μμ

Επικοινωνία

Τηλ.: 2251046488
email: info@protypoktiniatreiolesvou.gr
Ιστοσελίδα: http://www.protypoktiniatreiolesvou.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/protypokl

Αξιολόγηση - Συζήτηση
Αν έχετε επισκεφθεί το ιατρείο, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο "Αξιολόγηση" και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από την επίσκεψή σας. Αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το ιατρείο, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Προτείνετε τον κτηνίατρο σας
Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι

Νέες Αξιολογήσεις

Ace21
Το συγκεκριμένο κτηνιατρείο έχει πολύ καλό όνομα και κριτικές, παρόλα αυτά δεν θα το συνιστούσα για καναρίνια και γενικότερα για πτηνά μετά τις δύο προηγούμενες κακές εμπειρίες μου.

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
402
Reviews
1
Ενημέρρωση
Αξιολόγηση
1,00 star(s) 1 αξιολογήσεις

Περισσοτερα Πτηνίατροι - Κτηνίατροι

Top