Κυριάκος Κονταδάκης, Κτηνίατρος

  • Από PetBirds
  • Create date
  • Ενημερώθηκε

Παρουσίαση

Ο Κυριάκος Γ. Κονταδάκης είναι χειρουργός κτηνίατρος στο Κτηνιατρικο Κέντρο Ελληνικού, Αττικής.

Κτηνιατρικο Κέντρο Ελληνικού


Διεύθυνση


Ερμού και Αριστοτέλους 24 Σούρμενα, 16777 Ελληνικό Αττικής.

Επιλέξτε την καρτέλα "Χάρτης" που βρίσκεται δίπλα στην καρτέλα "Παρουσίαση" στην κορυφή της σελίδας, για να δείτε πώς θα φτάσετε στο ιατρείο.

Ωράριο εργασίας


Επικοινωνία


Ιατρείο: 210 9642 775, 210 9420 619, 210 9959 845

Αξιολόγηση - Συζήτηση
Αν έχετε επισκευθει το ιατρείο, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο "Αξιολόγηση" και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από την επίσκεψή σας. Αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το ιατρείο, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Προτείνετε τον κτηνίατρο σας
Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι

Νέες Αξιολογήσεις

douke-soula
Ο Κυριάκος ήταν ο γιατρός της ιγκουάνας μας (Μπάρμπι). Δεν έχει εξετάσει κάποιο από τα φτερωτά μας . Έτυχε όμως σε κάποια εξέταση της Μπάρμπι και ενώ περιμέναμε τα αποτελέσματα κάποιας εξέτασης, ήρθε στο ιατρείο μια γιαγιά με την 10-12 χρονών εγγονή της με ένα lovebird που της είχαν κάνει την προηγούμενη μέρα δώρο.Το έφεραν γιατί δεν ξανά είχαν πουλιά και δεν γνώριζαν τίποτα για την φροντίδα του. Για να μην πολυλογώ, θα σας πω ότι τους πρότεινε μέχρι και τι να βάζουν στο πάτο του κλουβιού.

Εξέτασε λεπτομερώς το πουλάκι δείχνοντας στην μικρή τι να προσέχει και απάντησε με μεγάλη υπομονή σε όλες τους τις ερωτήσεις (για αυτήν την επίσκεψη δεν πληρώθηκε).
melagio80
Όταν τον χρειάστηκα για τον Πριμακο μου όταν είχε φουρκιστει πήγα χωρίς να τον ενημερώσω και παρόλο που έκαναν χειρουργείο σε σκυλακι έδωσε τις πρώτες βοήθειες που χρειαζόμασταν.
G
Πρώτη φορά σε κτηνίατρο μιας και δεν είχα ποτέ μου καναρίνια. Σε έκτακτο περιστατικό που του τηλεφωνήσαμε μεσάνυχτα, σήκωσε το τηλέφωνο αμέσως και μας έδινε οδηγίες για ένα εικοσάλεπτο τουλάχιστον, μιας και ήταν εκτός Αθηνών. Την επομένη, το πρωί, στο ιατρείο του, πολύ ανθρώπινος, επεξηγηματικός συνεννοήσιμος και καλομίλητος.

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
2.961
Reviews
4
Ενημέρρωση
Αξιολόγηση
5,00 star(s) 4 αξιολογήσεις

Περισσοτερα Πτηνίατροι - Κτηνίατροι

Top