Κτηνιατρική Μέριμνα - Νικόλαος Κελμάερ

  • Από PetBirds
  • Create date
  • Ενημερώθηκε

Παρουσίαση

Ο Νικόλαος Ι. Κελμάερ απόφοιτος της Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ. και ο υπεύθυνος χειρουργός κτηνίατρος D.V.M. της κλινικής "Κτηνιατρική Μέριμνα".

Βιογραφικό


Ο Νικόλαος Κελμάερ γεννήθηκε στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής. Αριστούχος μαθητής του 1ου Λυκείου Ηρακλείου, αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ενδεικτικά γνωστικά αντικείμενα που διδάχθηκε στο Α.Π.Θ. υπήρξαν ανάμεσα σε άλλα: Γενετική, Μακροσκοπική και Μικροσκοπική Ανατομική, Φυσιολογία, Φαρμακολογία, Διαγνωστική, Παθολογία Ζώων Συντροφιάς, Χειρουργική Ζώων, Απεικονιστική Διαγνωστική, Αναπαραγωγή Παραγωγικών Ζώων και πολλά άλλα.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας διετέλεσε Υπεύθυνος Υγειονομικός Κτηνίατρος και υπεύθυνος σμήνους υποστήριξης.

Έχει εργαστεί ως Κτηνίατρος Ζώων Συντροφιάς από στο Κτηνιατρικό Κέντρο Ηρακλείου και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αντικείμενο την κτηνιατρική ζώων συντροφιάς.

Κτηνιατρική Μέριμνα


%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%B5%CF%82_%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF-jpg.53348


Παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας - Φροντίδας


Χειρουργική μαλακών μορίων, κλινική εξέταση, ακτινολογική εξέταση, εμβολιασμούς, φλεβοκεντήσεις, ενέσεις, καθετηριασμούς κύστης, περιποίηση και συρραφή τραυμάτων, συνταγογράφηση, συμβουλές διατροφής, εκπαίδευσης και περιποίησης των ζώων.

Διεύθυνση


Νικολάου Πλαστήρα 3,
Λυκόβρυση 141 23,
Αττική.
Επιλέξτε την καρτέλα "Χάρτης" που βρίσκεται δίπλα στην καρτέλα "Παρουσίαση" στην κορυφή της σελίδας, για να δείτε πώς θα φτάσετε στο ιατρείο.

Ωράριο εργασίας


-

Επικοινωνία


Κιν: 694 889 9887
Τηλ.: 210 2801444
Ιστοσελίδα: http://www.ktiniatriki.eu/
email: merimna@ktiniatriki.eu, nkelmaer@gmail.com

Αξιολόγηση - Συζήτηση
Αν έχετε επισκευθει το ιατρείο, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο "Αξιολόγηση" και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από την επίσκεψή σας. Αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το ιατρείο, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Προτείνετε τον κτηνίατρο σας
Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
920
Ενημέρρωση

Περισσοτερα Πτηνίατροι - Κτηνίατροι

Top