Κατερίνα Λουκάκη, Κτηνίατρος

Παρουσίαση

Η Κατερίνα Λουκάκη είναι Κτηνίατρος με σπουδές στην Ομοιοπαθητική και τον Κτηνιατρικό Βελονισμό. Διατηρεί ιατρείο στην Ηλιούπολη Αττικής.

Βιογραφικό


Η Κατερίνα Λουκάκη είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1974-1980).

Σπούδασε Ομοιοπαθητική στην Αθήνα, στο M.I.H.R.A. (1991-1994) και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε σε ειδικά Ομοιοπαθητικά Κτηνιατρικά Σεμινάρια στη Γερμανία, στην Αυστρία, στην Ολλανδία και στο Βέλγιο.

Σπούδασε Κτηνιατρικό Βελονισμό μέσω της παρακολούθησης Ειδικών Σεμιναρίων του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονιστών που οργανώνονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας (Σεπτέμβριος 2011- Μάρτιος 2012).

Ελεύθερη επαγγελματίας με αντικείμενο απασχόλησης τα Ζώα Συντροφιάς (1981- έως σήμερα).

Ιατρείο


Οργανωμένος κτηνιατρικός χώρος στην Ηλιούπολη Αττικής που λειτουργεί κάτω από την εποπτεία της κ Κατερίνας Λουκάκη για την κλασσική και εναλλακτική θεραπευτική φροντίδα στα ζώα που προσφέρουν τη συντροφιά και την αγάπη τους στους ανθρώπους.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας - Φροντίδας


Προληπτική Κτηνιατρική
Εμβολιακά προγράμματα
Προληπτική οδοντιατρική
Συμβουλές διατροφής για όλες τις ηλικίες των ζώων
Χειρουργική
Μαιευτική
Διαγνωστικές εξετάσεις
Εναλλακτική κτηνιατρική
Καλλωπισμοί – κουρέματα – λουτρά

Διεύθυνση


Λεωφόρος Πρωτόπαπα 29
Ηλιούπολη, 163 43
Αθήνα

Επιλέξτε την καρτέλα "Χάρτης" που βρίσκεται δίπλα στην καρτέλα "Παρουσίαση" στην κορυφή της σελίδας, για να δείτε πώς θα φτάσετε στο ιατρείο.

Ωράριο εργασίας


Δευτέρα - Παρασκευή: 09:30 - 13:00 & 17:30 - 20:00
Σάββατο: 11:00 - 13:30
Κυριακή: Κλειστά

Επικοινωνία


Τηλ.: 210 99 322 95
Κιν.: 6944 73 40 83
e-mail: loukaki1@otenet.gr
Ιστοσελίδα:

Αξιολόγηση - Συζήτηση
Αν έχετε επισκευθει το ιατρείο, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο "Αξιολόγηση" και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από την επίσκεψή σας. Αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το ιατρείο, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Προτείνετε τον κτηνίατρο σας
Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι

Νέες Αξιολογήσεις

ianos
Επισκέφτηκα την κτηνίατρο το 2011 ή 2010 και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Άκουσε για μερικά δευτερόλεπτα που της περιέγραφα συμπτώματα " κλικαρίσματος" του καναρινιού, κι επειτα πολυ απότομα μου έδωσε φάρμακο για ακάρεα τραχείας, ένα μπουκαλάκι συμπληρώματος διατροφής μου είπε να ρίξω μια σταγόνα στο σβέρκο του πτηνού, μου είπε και το κόστος, την πλήρωσα, ρώτησα και τι θα γίνει αν δεν περάσει η ασθένεια; Και με φυσικότητα απήντησε, θα πεθανει. Καθόλου επεξηγηματική λοιπόν, ούτε που έπιασε το πουλι να το εξετάσει...

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
1.879
Reviews
1
Ενημέρρωση
Αξιολόγηση
1,00 star(s) 1 αξιολογήσεις

Περισσοτερα Πτηνίατροι - Κτηνίατροι

Top