Πρόσφατα

Ιαματικά ανθόλουτρα πτηνών - Landmark

Προϊόν

Ιαματικό Ανθόλουτρο με υψηλό επίπεδο απαραιτήτων μεταλλικών αλάτων, ιχνοστοιχεία και αμινοξέων που φροντίζει το πτέρωμα και το δέρμα των πτηνών συντροφιάς.

landmark_bath.jpg


Το μοναδικό Ιαματικό Ανθόλουτρο της Landmark Solids & Liquids με τις ευεργετικές ιδιότητες του φροντίζει το πτέρωμα και το δέρμα των πτηνών συντροφιάς συμβάλλοντας άμεσα στην καθαριότητα και υγιεινή. Η επιστημονική σύνθεση του Ανθόλουτρου με αιθέρια έλαια, μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα της Landmark Solids & Liquids έχει δημιουργηθεί ειδικά για να ικανοποιήσει την καθημερινή ανάγκη των πτηνών συντροφιάς για ουσιαστική περιποίηση του πτερώματός τους.

Τα πλούσια βιολογικά διαθέσιμα δραστικά συστατικά της σύνθεσής του συμβάλουν στην υγιεινή του δέρματος καθώς και στην δόμηση ενός υγιούς πτερώματος. Αποτελούν την απαραίτητη ειδική λύση για την ευημερία και την υγεία των πτηνών συντροφιάς, συμβάλλοντας στην χαλάρωση και ξεκούραση τους.

Χάρη στις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες προσφέρει έναν υγιεινό και ουσιαστικό καθαρισμό του πτερώματος και τους δέρματος, εμποδίζοντας παράλληλα και την εξάπλωση δερματικών ασθενειών. Αποτελεί το ασφαλέστερο απολυμαντικό νερού του μπάνιου, για την υγιεινή και ασφαλή απολύμανση και την διατήρηση σε καλή κατάσταση του πτερώματος, του ράμφους και των νυχιών.

Δεν περιέχει επομένως χημικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία των πτηνών μιας και η κατάποσή του και αυτή έχει τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ιάματος, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζοντας την υγεία του αναπνευστικού, προωθώντας την κυκλοφορία του αίματος.

Το ιαματικό Ανθόλουτρο της Landmark προσφέρει προστασία από τραυματισμούς, συμβάλει στην επούλωση των τραυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία εκζεμάτων και γενικότερα δερματικών παθήσεων, εμποδίζοντας την εξάπλωση αυτών. Δημιουργεί ένα φυσικό φραγμό κατά των εξωπαρασίτων χάρη στη φυσική ενυδάτωση του πτερώματός τους, προφυλάσσοντάς τα παράλληλα από τις μεταδιδόμενες ασθένειες που μεταφέρουν με τα τσιμπήματά τους.

Χάρη στις αντιστρεσογόνες, καταπραϋντικές, τονωτικές και ενυδατικές ιδιότητες του αναζωογονεί γρήγορα το φτέρωμα, ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση του λειτουργεί καταπραϋντικά σε περιπτώσεις φλεγμονής του δέρματος.

Συμβάλει στην πτεροφυία καθώς τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του Ιαματικού Ανθόνερου της Landmark Solids & Liquids, διεισδύουν στο εσωτερικό του πτερρώματος, ενισχύοντας έτσι την εσωτερική δομή του. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται επίσης όταν παρατηρούμε αδύναμα, αποδυναμωμένα και ξεθωριασμένα φτερά μειώνοντας τα υπολειμματικά αναπτυγμένα φτερά.

Αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο κατά την περίοδο της πτερόρροιας καθώς επιταχύνει την ανανέωση και αναδόμηση των φτερών και οδηγεί σε μια χωρίς προβλήματα πτερόρροια, συμβάλλοντας στην ανακούφιση του πτηνού από την επώδυνη για τον οργανισμό του διαδικασία. Αφαιρεί τις νιφάδες από τις κερατινοποιημένες στιβάδες του επιθυλίου των ποδιών ενώ παράλληλα προστατεύει τα πόδια από το ξεφλούδισμα και την ανάπτυξη μυκήτων και παρασσίτων.

Ανοίγει τους φραγμένους πόρους και τους ειδικούς θύλακες της επιδερμίδας από τους οποίους εκφύονται τα φτερά, διευκολύνοντας συνολικά την διαδικασία πτεροφυίας.

Η ειδική σύνθεση του Ιαματικού ανθόλουτρου της. Landmark Solids & Liquids αλλάζει την οσμωτική ισορροπία του νερού, μειώνοντας την απώλεια μεταλλικών αλάτων μέσω του δέρματος. Αυξάνει το αίσθημα δροσιάς του μπάνιου, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το στρεσσογόνο αίσθημα από τη ζέστη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Χαλαρώνει και ανακουφίζει τους μύες των πτηνών συντροφιάς και επιδρά ευεργετικά στο νευρικό σύστημα αυτών.

Για να βελτιώσουμε τόσο την εμφάνιση των πτηνών όσο και την υγεία τους μπορούμε καθημερινά να χρησιμοποιούμε Ιαματικό ανθόλουτρο της Landmark Solids & Liquids. Η βοήθειά του για την προετοιμασία των πτηνών για τις εκθέσεις είναι μείζονος σημασία για την επιτυχία μιας και προσφέρει καθαρισμό, άπιαστη γυαλάδα, τρισδιάστατο όγκο και ομορφιά στο φτέρωμα καθώς και ανεπανάληπτη ένταση , συμπαγή και μεταξένια εμφάνιση στο φυσικό ή επίκτητο χρώμα των φτερών.

Σχετικές Συζητήσεις
-

Αξιολόγηση - Συζήτηση Ιαματικά Ανθόλουτρα Landmark
Αν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν φροντίδας, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο Αξιολόγηση - Κριτική και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για την εμπειρία σας από τη χρήση του. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν φροντίδας, κάντε κλικ στο "Συζήτηση Παρουσίασης" που ακολουθεί.

Νέες Αξιολογήσεις

Ενώ όντως δίνει μια λάμψη στο φτέρωμα, παρατηρώ ότι το μαλακώνει με αποτέλεσμα να φριζάρει/κατσαρώνει!

Πριν σχολιάσω τα ανώτερο, να πω ότι οι παρατηρήσεις έγιναν σε δύο ομάδες καναρινιών, επίσης έλεγχος υγρασίας, έλεγχος γεννητόρων (από έμπειρο εκτροφέα καί κριτή καναρινιών). Με αποτέλεσμα στην ομάδα που έχει το πρόβλημα το μόνο που έχει αλλάξει είναι το μπάνιο με το συγκεκριμένο προϊόν (ακολουθούνται ακριβώς της οδηγίες)! Όσο αφορά τα υπόλοιπα αντιμικροβιακή δράση προστασία δεν έχω να πω κάτι το αρνητικό όλα κυλάνε φυσιολογικά!

Επόμενη κίνηση είναι να το σταματήσω, θα συνεχίσω το μπάνιο με νερό και λίγο μήλοξυδο όπως έκανα και θα επανέλθω με με αποτελέσματα (αν διορθωθεί το πρόβλημα). Φυσικά μίας και ασχολούμαι με τους διαγωνισμούς των πτηνών η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και πλέον αργά για να πιαστεί!

Παρουσίαση

Από
PetBirds
Προβολές
944
Reviews
1
Ενημέρρωση
Αξιολόγηση
2,00 star(s) 1 αξιολογήσεις

Περισσοτερα Προϊόντα Φροντίδας

Top Bottom