Δημήτριος Σαντοριναίος, Κτηνίατρος

Τρομερος και πολυ εξυπηρετικος
Εξαιρετικός ιατρός, ουσιαστική διάγνωση, πλήρης ενημέρωση και σωστή καθοδήγηση. Πήγα το καναρίνι μου με ακάρεα στην τραχεία, μύκητες στο έντερο και πόδια πολύ ταλαιπωρημένα. Είμαστε σε φάση θεραπείας, μακάρι να πάνε όλα καλά όμως ότι και να γίνει δε μπορώ να μην αναγνωρίσω την επαγγελματικότητα του.
Όντως πολύ καλός γιατρός και σωστός στην δουλειά του. Σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση και μου έδωσε και τις απαραίτητες συμβουλές για την συνέχεια. Ένα καναρίνι μου εμφάνισε κύστη την οποία αντιμετώπισε και πλέον το πουλάκι είναι στην ανάρρωση.
Πήγα το καναρίνι μου, αργά είναι η αλήθεια, και παρ όλο που δεν ήμασταν αισιόδοξοι τελικά μετά από την εξέταση και τις υποδείξεις του γιατρού μέσα σε 20 μέρες υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Πολύ καλός, με καλή συμπεριφορά και αν υπάρχει πρόβλημα, μην το σκέφτεστε, αξίζει να πάτε το πουλάκι σας. Επίσης θα σας εξηγήσει τι πρόβλημα υπάρχει αναλυτικά και θα σας καθοδηγήσει καταλλήλως.
Πρόσφατα επισκέφθηκα τον γιατρό για ένα με θέμα με κύστη σε ένα καναρίνι μου. Πολύ καλός στην δουλειά του, πρόθυμος να με βοηθήσει να καταλάβω διάφορα θέματα στα οποία είχα πολλές απορίες και πάνω από όλα καλός άνθρωπος. Το ιατρείο ήταν πολύ καθαρό και προσεγμένο.

Υ.Γ. Πρέπει να αλλάξουν τα ωράρια στην παρουσίαση, διότι είναι 17:30 με 21:00 και όχι 15:30.
PetBirds
PetBirds
Αλλαξε. Ευχαριστούμε.
Πρόσφατα το κοκατίλ μου παρουσιάσε πρόβλημα υγείας και απευθύνθηκα στο γιατρό ο οποίος εχει ειδίκευση στα πτηνά και μου έδωσε την κατάλληλη θεραπεία βάσει της διάγνωσης που έγινε.