Καναρίνια

Τα Καναρίνια σε μια σελίδα. Ξεκινήστε από εδώ την ενημέρωσή σας για κάθε θέμα που αφορά στα καναρίνια, στην εκτροφή και στη φροντίδα τους.

Ξεκίνησε από εδώ την ενημέρωσή σας για την εκτροφή και τη φροντίδα των καναρινιών, μέσα από μια συλλογή θεμάτων που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε, σε όποιο επίπεδο και αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε.

Τύποι Καναρινιών

Η σχέση των καναρινιών με τον άνθρωπο ξεκινά γύρω στον 17ο αιώνα, όταν οι Ισπανοί ναυτικοί έφεραν άγρια καναρίνια από τα κανάρια νησιά, στην Ευρώπη. Έτσι, μέσω της εκτροφής από ένα και μόνο είδος, προέκυψαν δεκάδες φυλές και ποικιλίες καναρινιών, που σήμερα τις κατατάσσουμε σε τρεις βασικούς τύπους:

Άρθρα για Καναρίνια

Διατροφή

Τα καναρίνια είναι κατά βάση σποροφάγα πουλιά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι αρκετό να τρέφονται αποκλειστικά με σπόρους. Ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τη διατροφή των καναρινιών μέσα από τα άρθρα που σας προτείνουμε.

Αναπαραγωγή

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή των καναρινιών σας; Πριν από όλα, διαβάστε το άρθρο μας που περιλαμβάνει τα πάντα γύρω από το θέμα.

Φροντίδα

Τα καναρίνια είναι ολιγαρκή πουλιά ως κατοικίδια. Χρειάζονται μόνο μερικά βασικά, αυτονόητα τις περισσότερες φορές πράγματα που μπορούν να εξασφαλίσουν την ευζωία τους. Το άρθρο μας για τη φροντίδα τους περιλαμβάνει τα πάντα.

Τα Forums των Καναρινιών

Κατηγορία των Forums των Καναρινιών. Συζητήσεις που αφορούν στα Καναρίνια όλων των τύπων (Φωνής, Χρώματος, Εμφάνισης, Κοινά).

Top