Συμπληρώματα Tabernil muda

 1. Το Tabernil muda είναι πόσιμο πολυβιταμινούχο διάλυμα για την ενίσχυση της πτεροφυΐας στα πτηνά. Χορηγείται κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας. Περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία.

  Οδηγίες χρήσεως του Tabernil muda

  tabernil_muda_.jpg
  Η πτώση και η επανέκφυση των νέων φτερών στα πουλιά είναι γνωστή με το όνομα πτερόρροια και είναι ένα εποχικό φαινόμενο που συμβαίνει κάθε χρόνο.

  Αν και πρόκειται για φυσιολογική διαδικασία, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους ιδιοκτήτες των πουλιών, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να διακριθεί αν πρόκειται για κανονική, έντονη, παθολογική ή πρόωρη πτερόρροια.

  Ενημερώθείτε αναλυτικότερα για την εποχική πτερόρροια.

  Τα αίτια της μη φυσιολογικής πτερόρροιας μπορεί να είναι διάφορες μολυσματικές ή παρασιτικές ασθένειες, λάθη στη φροντίδα των πουλιών, μη ισορροπημένη διατροφή και οι δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες.

  Για πλήρη ενημέρωση, διαβάστε το άρθρο μας για την παθολογική πτερόρροια.

  Κατά την εποχική πτερόρροια η διατροφή των πουλιών χρειάζεται ενίσχυση με βιταμίνες και αμινοξέα. Παρόμοιες ανάγκες υπάρχουν επίσης και κατά την περίοδο της προετοιμασίας για αναπαραγωγή και της ανατροφής και ανάπτυξης των νεοσσών. Το Tabernil Muda παρέχει όλα αυτά τα διατροφικά στοιχεία ως πόσιμο διάλυμα και έτσι μπορούν να χορηγηθούν με εύκολο τρόπο στα πουλιά.

  Ενδείξεις

  Το Tabernil muda ενδείκνυται για την επιτάχυνση της πτεροφυΐας κατά την πτερόρροια, ενίσχυση της γονιμότητας και της ανάπτυξης των νεοσσών.

  Δοσολογία Χορήγηση

  Το Tabernil Muda χορηγείται σε μία δόση των 6 ml / kg πάστας cria ή 3 ml / λίτρο νερού, που ισοδυναμεί με 3 σταγόνες ανά 40 ml νερού. Η διάρκεια χορήγησης είναι 15 μέρες στη σειρά, 5 μέρες διάλειμμα και στη συνέχεια χορήγηση για άλλες 15 ημέρες, έστω και αν συνήθως αρκούν οι πρώτες 15 μέρες.

  Πρέπει να χορηγείτε φρέσκο διάλυμα Tabernil muda καθημερινά.

  Σύσταση

  Αμινοξέα, ίχνοστοιχεία, και τα ανάλογα τους.
  DL-μεθειονίνη 2 g.
  Βιταμίνες, προβιταμίνες.
  Χλωριούχος χολίνη 11 g.
  Παντοθενικό οξύ (D-πανθενόλη) 1,6 g.
  Νικοτιναμίδη 1,5 g.
  0,2 g HCl βιταμίνη Β6.

  Είδη Πτηνών

  Πτηνά συντροφιάς (καναρίνια, εξωτικά πουλιά, παπαγάλοι, κ.λπ.).

  Συσκευασία Tabernil muda

  Φιαλίδιο σταγονόμετρο 20 ml και μπουκάλι 100 ml.

  Χρειάζεστε Βοήθεια;
  Forums Φροντίδας των Πουλιών
  Forum για Φάρμακα - Συμπληρώματα για Πτηνά

  #muda

  Μοιραστείτε

  Ετικέτες Αρθρου

Σχόλια

Για να σχολιάσετε το Άρθρο πρέπει να είστε μέλος μας. Η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από 1', είναι δωρεάν και μπορείτε να την κάνετε εδώ!
Φόρτωση...