Συμπληρώματα Tabernil calcio

 1. PetBirds
  Το Tabernil calcio είναι διατροφικό συμπλήρωμα ασβεστίου για πτηνά που μπορεί να χορηγηθεί εύκολα με το πόσιμο νερό των πουλιών παρέχοντας τους το ασβέστιο που έχουν ανάγκη κάποιες περιόδους.

  Οδηγίες χρήσης του Tabernil calcio

  tabernil_calcio_.jpg
  Διατροφικό συμπλήρωμα ασβεστίου για την περίοδο ωοτοκίας. Εξασφαλίζει τον σωστό σχηματισμό των αυγών και την αποφυγή δημιουργίας αυγών χωρίς ή με μαλακό κέλυφος. Ενδείκνυται επίσης για όλη τη διάρκεια της ζωής των πουλιών, όταν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για ασβέστιο.

  Ιδιότητες

  Οι απαιτήσεις του οργανισμού για ασβέστιο αυξάνονται κατά την περίοδο ωοτοκίας, ειδικά στα πουλιά που αναπαράγονται σε συνθήκες εκτροφής. Χαμηλά επίπεδα ασβεστίου επηρεάζουν τον σωστό σχηματισμό και τη συνοχή του κελύφους του αυγού δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην ωοτοκία ή και την επώαση.

  Οι απαιτήσεις του οργανισμού για ασβέστιο αυξάνονται επίσης στους νεοσσούς κατά την περίοδο της ανάπτυξης τους. Η έλλειψη ασβεστίου αυτή την περίοδο μπορεί να προκαλέσει μη ομαλό σχηματισμό των ποδιών.

  Η χορήγηση ασβεστίου καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι απαραίτητη στα πουλιά για την αποφυγή των παραμορφώσεων στα κόκαλα και το ράμφος. Το Tabernil calcio καλύπτει με απλό και ασφαλή τρόπο τις υψηλές απαιτήσεις των πουλιών σε ασβέστιο για όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

  Ενδείξεις

  Συμπλήρωμα ασβεστίου για την περίοδο ωοτοκίας, για να εξασφαλιστεί η σωστή διαμόρφωση των αυγών, και την αποφυγή δημιουργίας αυγών χωρίς ή με μαλακό κέλυφος. Ενδείκνυται για όλη τη διάρκεια της ζωής των πουλιών, όταν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε ασβέστιο.

  Είδη Πουλιών

  Καναρίνια και πτηνά συντροφιάς γενικώς (παπαγάλοι, καρδερίνες, περιστέρια, κλπ).

  Χορήγηση και Δοσολογία

  Χορηγήστε το Tabernil calcio στο νερό, στην δόση των 12-13 ml/l, που ισοδυναμεί με 15 σταγόνες ανά 40 ml νερού, επί 15 ημέρες πριν από την περίοδο ωοτοκίας. Εκτός αυτής της περιόδου, χορηγήστε το Tabernil calcio στο νερό, στη δόση των 4 ml/l, που ισοδυναμεί με 5 σταγόνες ανά 40 ml νερού, για 5-7 ημέρες.

  Να φτιάχνετε φρέσκο διάλυμα καθημερινά.

  Συσκευασία: Μπουκαλάκι των 20 ml.

  Χρειάζεστε Βοήθεια;
  Εάν χρειάζεστε βοήθεια για το Calcio, γράψτε το μήνυμά σας Forum των Φαρμάκων και Συμπληρωμάτων Διατροφής του PetBirds.

  Αξιολόγηση - Κριτική
  Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Tabernil calcio, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο Αξιολόγηση - Κριτική και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για τα υπέρ και τα κατά αυτού του συμπληρώματος ασβεστίου.

  Ετικέτες Αρθρου

  Άρεσε στους eva vrs, Eleanna και maria p.

Σχόλια

Για να σχολιάσετε το Άρθρο πρέπει να είστε μέλος μας. Η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από 1', είναι δωρεάν και μπορείτε να την κάνετε εδώ!
Φόρτωση...