Συμπληρώματα Multivitamin EB 12 - Chevita

 1. PetBirds
  Το Multivitamin EB 12 της Chevita είναι πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα για την προετοιμασία των περιστεριών για τους διαγωνισμούς αλλά και την πρόληψη διατροφικών ελλείψεων.

  Οδηγίες χρήσης του Multivitamin EB 12 (Μουλτιβιταμιν ΕΒ 12)

  Multivitamin-EB-12.jpg

  Το Multivitamin EB 12 περιέχει απαραίτητα αμινοξέα, π.χ. μεθειονίνη και λυσίνη για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών (απαραίτητες κατά τους διαγωνισμούς, την ανάπτυξη, την πτερόρροια), καθώς και για τη σύνθεση της ενδογενούς L-καρνιτίνης.

  Κατά την αναπαραγωγική περίοδο, ενεργοποιεί την αναπαραγωγική ετοιμότητα και τη γονιμότητα των περιστεριών.

  Ενδείξεις


  Σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων
  . Είκοσι τέσσερις ώρες πριν τον εγκλωβισμό, όχι όμως αργότερα, δηλαδή όχι στο διάστημα από τον εγκλωβισμό μέχρι τον αγώνα. Χορηγείται μία φορά την ημέρα, ένα φακελάκι σε 4 έως 6 λίτρα νερό ή μια κάψουλα ανά περιστέρι.

  Υποστηρικτική θεραπεία μετά από θεραπεία κάποιας λοίμωξης. Χορηγείται μια φορά άπαξ, δύο μέρες μετά το τέλος της θεραπείας, ένα φακελάκι σε 2 λίτρα νερό ή 2 κάψουλες ανά περιστέρι.

  Πριν και μετά τους εμβολιασμούς. Χορηγείται μία φορά την ημέρα. Πρώτη εφαρμογή μια μέρα πριν τον εμβολιασμό και δεύτερη εφαρμογή έξι μέρες μετά τον εμβολιασμό. Ένα φακελάκι σε 2 λίτρα νερό ή 2 κάψουλες ανά περιστέρι.

  Σε προβλήματα γονιμότητας. Χορηγείται επί τέσσερις εβδομάδες, για δύο μέρες την εβδομάδα. Ένα φακελάκι σε 2 λίτρα νερό ή 2 κάψουλες ανά περιστέρι.

  Συσκευασία

  Διατίθεται σε μορφή σκόνης για χορήγηση με το πόσιμο νερό και σε μορφή κάψουλας για ατομική, άμεση χορήγηση στα πτηνά.

  12 φακελάκια των 7,5 g ανά κουτί ή 100 κάψουλες.

  Δεν έχει παρενέργειες.

  Συζητήσεις
  Forum των Περιστεριών στο PetBirds

  Ετικέτες Αρθρου

  Ετικέτες:
  maria p likes this.

Σχόλια

Για να σχολιάσετε το Άρθρο πρέπει να είστε μέλος μας. Η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από 1', είναι δωρεάν και μπορείτε να την κάνετε εδώ!
Φόρτωση...