Συμπληρώματα Livimun - Chevita

 1. Το Livimun (Λιβιμουν) είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη φυσική κατάσταση των περιστεριών.

  Οδηγίες χρήσης του Livimun

  livimun_chevita-min.jpg
  Ένα προϊόν που ανοίγει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων, πολύ χρήσιμο στις εξής περιπτώσεις:

  Λοιμώξεις που προκύπτουν μετά από περιόδους και καταστάσεις που προκαλούν στρες.
  • Ανταγωνισμός στους αγώνες και τις επιδείξεις.
  • Περίοδος πτερόρροιας κτλ
  Κατά τους εμβολιασμούς (πχ εμβολιασμός διφθεροευλογιάς ή παραμυξοίωσης).
  • Αυξάνει την συγκέντρωση σε αμυνογλομπίνες (απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος).
  • Μειώνει τον κίνδυνο του εμβολιασμού.
  Κατά τις περιόδους έξαρσης των λοιμώξεων.
  • Περιορίζει την επικινδυνότητα της νόσου.
  • Εμποδίζει τη γρήγορη μετάδοση της λοίμωξης.
  • Λειτουργεί υποστηρικτικά κατά τη διάρκεια των πρώτων κρίσιμων φάσεων της νόσου.
  Κατά τη θεραπεία των μολυσματικών νοσημάτων.
  • Σε μη ειδικές λοιμώξεις που προκαλούνται από διάφορες αιτίες και σε λοιμώξεις που προκαλούνται από ιούς, πχ ιογενής, διάρροια των πιτσουνιών, έρπης, λοίμωξη από παραμυξοίωση και γενικά όταν δεν είναι δυνατή κάποια συγκεκριμένη θεραπεία.
  • Σε άλλες μικροβιακές λοιμώξεις (πχ σαλμονέλωση) για την υποβοήθηση των θεραπειών που γίνονται με διάφορα χημειοθεραπευτικά, αντιβιοτικά κτλ.
  Το Livimun είναι ένας συνδυασμός από εκχυλίσματα βοτάνων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην πρόληψη όσο και στην θεραπεία, για την αύξηση της αντίστασης του οργανισμού κατά των λοιμώξεων.

  Παρά-ανοσοποίηση: Έχει αποδειχθεί ότι είναι σημαντικός βοηθητικός παράγων στους εμβολιασμούς και στα θεραπευτικά. Δραστηριοποιεί τους μη ειδικούς τομείς του ανοσοποιητικού συστήματος, ενεργοποιώντας σε ένα πρωταρχικό στάδιο την άμυνα των πιτσουνιών εναντίον των λοιμώξεων και διορθώνοντας τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται στο αμυντικό σύστημα του οργανισμού στις διάφορες καταπονήσεις (stress), όπως μεταφορά, επιδείξεις κλπ.

  Κατά την διάρκεια της θεραπείας
  • Υποβοηθά την δραστηριοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος στην αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών και μάλιστα στην ταυτόχρονη εμφάνιση δύο ή περισσοτέρων λοιμώξεων.
  • Περιορίζει την σοβαρότητα μιας νόσου.
  • Εμποδίζει τις επιπλοκές μετά από λοιμώδεις ασθένειες.
  Σαν βιολογικό "βοηθητικό" προωθεί την αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας και των εμβολιασμών.

  Η παρα-ανοσοποίηση με LIVIMMUN είναι μεγάλης σημασίας σε όλα τα είδη των ιώσεων, αφού στις περισσότερες από αυτές δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεραπεία ούτε συγκεκριμένο εμβόλιο.

  Οι δυσλειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος μπορούν να διορθωθούν ενώ οι αντιδράσεις του σε ένα υγιές πουλί μπορούνε να αυξηθούν.

  Το ευεργετικό αποτέλεσμα του LIVIMMUN οφείλεται στο ότι κατά την εμφάνιση της λοίμωξης το σκεύασμα αυτό θα δημιουργήσει μια αρχική μη ειδική ανοσοποίηση πολύ πριν αρχίσει να δημιουργείται η ειδική ανοσοποίηση.

  Μοιραστείτε

  Ετικέτες Αρθρου

Σχόλια

Για να σχολιάσετε το Άρθρο πρέπει να είστε μέλος μας. Η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από 1', είναι δωρεάν και μπορείτε να την κάνετε εδώ!
Φόρτωση...