Συμπληρώματα Intensief - Beaphar

 1. PetBirds
  Το Intensief (Ιντένσιφ) είναι συμπλήρωμα διατροφής για πουλιά και χορηγείται για τη βελτίωση του κόκκινου χρώματος σε είδη όπως τα καναρίνια, φανέτα, καρδερίνες, καρδινάλιους κ.α.

  Οδηγίες χρήσης του Intensief

  intensief_beaphar.png
  Το Intensief μπορεί να προστεθεί στο Beaphar Fortified Egg Food ή Beaphar Universal food. Ως γενικός κανόνας, συνιστάται η ανάμειξη 10 γραμμαρίων Intensief με 1 kg τροφής. Δώστε φρέσκο μείγμα δύο φορές την ημέρα, κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας και κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μέχρι 4 φορές την ημέρα.

  Τα καλύτερα αποτελέσματα από τη χρήση του Intensief επιτυγχάνονται μόνο όταν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας, ξεκινώντας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από αυτήν. Παρόλα αυτά, πολλοί εκτροφείς καναρινιών χορηγούν το Intensief καθημερινά για όλο το χρόνο.

  Το Intensief μπορεί επίσης να προστεθεί στο πόσιμο νερό των πουλιών, σε αναλογία 10 g σε 1 λίτρο νερό (1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού είναι περίπου 2g). Τόσο αυτό, όσο και το μείγμα της αυγοτροφής, πρέπει να παρασκευάζονται φρέσκα καθημερινά.

  Μην αναμιγνύετε το Intensief με σπόρους.

  Προφυλάξεις

  Για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μην διακόψετε τη χορήγηση του Intensief πριν και κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας. Τα πτηνά που λαμβάνουν Intensief μπορεί να έχουν κόκκινες κουτσουλιές, κάτι που είναι φυσιολογικό και υποδεικνύει την επαρκή πρόσληψη.

  Αποφύγετε τη χορήγηση μεγαλύτερης δόσης από την προτεινόμενη. Το πλεόνασμα της χρωστικής αποθηκεύεται στο συκώτι, επιβαρύνοντας έτσι ζωτικές λειτουργίες του όπως είναι η αποθήκευση βιταμινών και η αποτοξίνωση του οργανισμού.

  Σε περίπτωση που τα πτηνά σας δείχνουν πορφυρό χρώμα της σίτισης κατάπαυσης του δέρματος Intensief αμέσως μέχρι το μοβ χρωματισμό έχει εξαφανιστεί. Μετά από επτά ημέρες, σίτιση Intensief μπορεί να επαναληφθεί σε χαμηλότερη δοσολογία.

  Εάν τα πτηνά σας εμφανίσουν μοβ χρώμα στο δέρμα, σταματήστε αμέσως τη χορήγηση του Intensief έως ότου εξαφανιστεί το μοβ χρώμα. Μετά από επτά ημέρες μπορείτε να ξαναρχίσετε τη χορήγηση του Intensief σε χαμηλότερες δόσεις.

  Ενεργά συστατικά: Κανθαξανθίνη (γνωστή επίσης ως Κόκκινη Καροφύλλη (Carophyll Red, trademark DSM)).

  Αποθήκευση: Να μη φυλάσσετε σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 25°C.

  Συσκευασία: 10γρ, 50γρ, 500γρ.
  Από PetBirds, 28 Δεκ 2007 | Ενημερώθηκε: 21 Οκτ 2015 | |

  Μοιραστείτε

  Ετικέτες Αρθρου

  George98 likes this.

Πρόσφατες Κριτικές

 1. misalouris
  5/5,
  "Εργαλείο για τα κόκκινου παράγοντα πουλιά."
  Βοηθά πολύ στην ανάδειξη των καλών χαρακτηριστικών ενός καναρινιού.

Σχόλια

Για να σχολιάσετε το Άρθρο πρέπει να είστε μέλος μας. Η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από 1', είναι δωρεάν και μπορείτε να την κάνετε εδώ!
Φόρτωση...