Συμπληρώματα Fortalyt - Oropharma

 1. Το Fortalyt της Oropharma είναι ένα μοναδικό μείγμα ηλεκτρολυτών, ειδικών πρωτεϊνών και ασβεστίου.

  Οδηγίες χρήσης του Fortalyt

  fortalyt.jpg
  Το Fortalyt εμποδίζει την απώλεια υγρών μετά την άσκηση ή στην περίπτωση διάρροιας και εξασφαλίζει γρήγορη ανάρρωση μετά την άσκηση. Βελτιώνει τη γενική κατάσταση και εξασφαλίζει τον τέλειο σχηματισμό κελύφους και την παραγωγή πλούσιου σε ενέργεια και ιχνοστοιχεία "γάλα των πουλιών".

  Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και της περιόδου αναπαραγωγής, τα αγωνιστικά περιστέρια χάνουν συνήθως μεγάλες ποσότητες ιόντων και τα αλάτων (ηλεκτρολύτες). Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για πρωτεΐνες.

  Το Fortalyt αποτρέπει την απώλεια υγρών, παρέχοντας έναν ισορροπημένο συνδυασμό απαραίτητων ηλεκτρολυτών (π.χ. νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο και χλώριο). Οι ηλεκτρολύτες διασφαλίζουν τη γρήγορη ανάκαμψη της οξεοβασικής ισορροπίας στους μυς και στο αίμα. Έτσι, αποφεύγεται η οξίνιση του οργανισμού και τα περιστέρια ανακάμπτουν γρήγορα μετά την άσκηση.

  Το Fortalyt περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες που δίνουν στα περιστέρια επιπλέον ενέργεια μέσω της γρήγορης απορρόφησης των ειδικών πρωτεϊνών στο έντερο και τους ιστούς. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπαραγωγής, το υψηλό ποσοστό ασβεστίου στο Fortalyt εξασφαλίζει μια καλή ανάπτυξη των νέων περιστεριών.

  Δοσολογία

  1 μεζούρα (10 g) Fortalyt ανά λίτρο πόσιμου νερού ή ανά 0,5 kg τροφής.
  • Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου αμέσως μετά την επιστροφή.
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπαραγωγής δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

  Μοιραστείτε

  Ετικέτες Αρθρου

  Άρεσε στους ianos, Deukalion και maria p.

Σχόλια

Για να σχολιάσετε το Άρθρο πρέπει να είστε μέλος μας. Η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από 1', είναι δωρεάν και μπορείτε να την κάνετε εδώ!
Φόρτωση...