Φάρμακα Chevi-tren - Chevita

 1. PetBirds
  Το Chevi-tren (Σεβι-τρεν) είναι παρασιτοκτόνο - εντομοκτόνο με παρατεταμένη δράση και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των εκτοπαρασίτων στα πουλιά.

  Οδηγίες χρήσης του Chevi-tren

  Chevi-tren_i.jpg
  Αποτελεσματικό ενάντια, στα τσιμπούρια, τους ψύλλους, τις ψείρες, καθώς και στα κουνούπια, στις μύγες, και άλλα έντομα. Επίσης, αποτελεσματικό έναντι του κόκκινου ακάρεως των πουλερικά.

  Το Chevi-tren έχει μακρά δράση, άνω των 8 εβδομάδων, είναι καλά ανεκτό από τα περιστέρια ακόμη και όταν γίνεται εμβάπτιση (βύθιση του σώματος στο διάλυμα) του πτηνού.

  Ενδείξεις και δοσολογία

  Προληπτική εφαρμογή Chevi-tren (ψεκασμός των πτηνών).
  • Διάλυμα 60 ml (3 καπάκια μεζούρες) ανά 2 λίτρα νερού.
  • Κατά τη διάρκεια καλοκαιριού, μία φορά, κάθε 2 μήνες.
  Σε προσβολή από εξωπαράσιτα.
  • Διάλυμα 60 ml (3 καπάκια μεζούρες) ανά 2 λίτρα νερού.
  Διαλύουμε 60 ml Chevi-tren (3 δοσομετρικά καπάκια) σε 2 λίτρα νερό. Ψεκάζουμε τον περιστερώνα και όλα τα σκεύη με το διάλυμα που φτιάξαμε, πολύ καλά, σε σημείο που να φαίνονται σταγόνες στις επιφάνειες.

  Τα περιστέρια μπορούμε να τα βουτήξουμε μέσα στο διάλυμα Chevi-tren που έχουμε φτιάξει για 1 λεπτό από το λαιμό και κάτω. Το κεφάλι και τον λαιμό μπορούμε να τα βρέξουμε από το διάλυμα με μια βούρτσα.

  Δράση και τρόπος χορήγησης

  Τα παράσιτα που έρχονται σε επαφή με το διάλυμα Chevi-tren φονεύονται αμέσως. Τα παράσιτα που είναι κρυμμένα στις σχισμές του περιστερώνα φονεύονται περίπου μετά από 1 εβδομάδα εξαιτίας της έλλειψης τροφής. Μετά από ένα ψεκασμό με Chevitren ο περιστερώνας απαλλάσσεται από μύγες για 2 μήνες περίπου.

  Το Chevitren είναι ακίνδυνο για ανθρώπους και ζώα. Ακόμη και νεαρά περιστέρια μπορούν να παραμείνουν στη φωλιά όταν ψεκάζουμε με Chevitren. Δεν είναι απαραίτητο να καλύψετε τα δοχεία της τροφής και του νερού.

  Για να διατηρηθούν οι φωλιές χωρίς παράσιτα, πρέπει να τις πλύνετε με διάλυμα Chevitren πριν αφεθούν εκεί τα αυγά.

  Σύνθεση: 2-Chlor-1- (2, 4, 5-trichlorphenyl) - vinyl - dimethyl - phosphat 3000 mg.

  Συσκευασία: Φιαλίδια των 300 ml με καπάκι μεζούρα.

  Επάρκεια: 1 φιάλη (300 ml) είναι αρκεί για την παρασκευή 10 λίτρα διαλύματος.

  Σχετικές Συζητήσεις
  Ψεκάζουμε Chevi-tren μαζί με τα πουλιά μέσα;

  Χρειάζεστε Βοήθεια;
  Εάν χρειάζεστε βοήθεια, γράψτε το μήνυμά σας για το Chevi-tren στο Forum των Φαρμάκων του PetBirds.

  Αξιολόγηση - Κριτική
  Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Chevi-tren, παρακαλούμε κάνετε κλικ στο Αξιολόγηση - Κριτική και ενημερώστε τους αναγνώστες μας για τα υπέρ και τα κατά του φαρμάκου.

  Ετικέτες Αρθρου

  Ετικέτες:
  Like από eva vrs, vas.m, CLIT αλλά και άλλους 4.

Πρόσφατες Κριτικές

 1. Nontas
  5/5,
  "Είναι ακίνδυνο και το συνιστώ"
  Υπέρ - Εύκολο στη χρήση.
  Σε 1 λίτρο χλιαρό νερό με 30 ml chevitren έκανα εμβάπτιση τα πουλιά, τους κρατούσα το κεφάλι απ' έξω και μετά στέγνωμα με χαρτί κουζίνας και στον ήλιο (όχι με μανταλάκια :) σε κλουβιά).

  Μετά το αρχικό σοκ, είναι μια χαρά. Επίσης, ψέκασα με την ίδια αναλογία στην κλούβα/κλουβιά και πλύσιμο των ταϊστώ κλπ. Είναι ακίνδυνο και το συνιστώ. Τα παραπάνω έγιναν προληπτικά και θα τα επαναλάβω σε 2 μήνες περίπου.
  Άρεσε στους fox και Stavros.
 2. gianniskilkis
  5/5,
  "Πολύ καλό προϊόν"
  Το είχα χρησιμοποιήσει με πολύ καλά αποτελέσματα.

Σχόλια

Για να σχολιάσετε το Άρθρο πρέπει να είστε μέλος μας. Η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από 1', είναι δωρεάν και μπορείτε να την κάνετε εδώ!
Φόρτωση...