Call: 6981893985

Δωρεάν μεταφορικά από 30€

Tafarm

Tafarm

Η Tafarm αποτελεί μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Με έδρα στην Ελλάδα και ισχυρή παρουσία στην εγχώρια αγορά, η Tafarm ξεχωρίζει για την ποιότητα, την καινοτομία και τη δέσμευσή της στην υγεία και ευεξία των πουλιών.

Ιστορική Αναδρομή

Η Tafarm ιδρύθηκε το 1984 από τον Ιωάννη Κ. Τατσιράμο και από τότε έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος πάροχος προϊόντων υγείας. Η επιχείρηση ξεκίνησε με ένα όραμα: να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης υγειονομικής φροντίδας. Μέσα από τα χρόνια, η Tafarm έχει επεκταθεί σε πολλαπλούς τομείς και συνεχίζει να καινοτομεί, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της αγοράς.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Η Tafarm διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει:

  • Φαρμακευτικά προϊόντα: Φάρμακα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και καταστάσεων, διαθέσιμα σε συνεργασία με ιατρούς και φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.
  • Συμπληρώματα διατροφής: Ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν την καλή υγεία και την ευεξία, τα συμπληρώματα της Tafarm περιλαμβάνουν βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα.
  • Προϊόντα φροντίδας υγείας: Από προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος μέχρι προϊόντα οδοντιατρικής φροντίδας, η Tafarm εξασφαλίζει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα κάθε προϊόντος.

Επιστημονική Καινοτομία

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Tafarm βρίσκεται η επιστημονική έρευνα και η καινοτομία. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών. Αυτή η δέσμευση στην επιστήμη διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της Tafarm είναι όχι μόνο αποτελεσματικά αλλά και ασφαλή για τους καταναλωτές.

Δέσμευση στην Ποιότητα

Η Tafarm θέτει την ποιότητα στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την προμήθεια των πρώτων υλών μέχρι την τελική συσκευασία. Η πιστοποίηση με διεθνή πρότυπα (π.χ. ISO, GMP) αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας στην ποιότητα.

Συνεργασίες και Διανομή

Η Tafarm έχει καθιερώσει ισχυρές συνεργασίες με pet shops, κτηνιατρεία και διανομείς σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας την ευρεία διανομή των προϊόντων της. Μέσω αυτών των συνεργασιών, η Tafarm μπορεί να παρέχει αξιόπιστη και άμεση πρόσβαση στα προϊόντα της, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Αφήστε μια απάντηση
Δωρεάν Box Now

Παραγγελίες από 30€

Περισσότερα...

Ταχύτατες Αποστολές

Αυθημερόν αποστολή έως τις 12:00μμ

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Ασφάλεια Πληρωμών

Bank Tranfer / MasterCard / Visa