Άρθρα » Brands » Comed NV

Comed NV

Αποτελεσματικές λύσεις, χωρίς αντιβιοτικά!

Η Εταιρία Comed NV

Η Corned είναι ρητά ένα ερευνητικό εργαστήριο που μελετά φόρμουλες για πτηνά που βελτιώνονται συνεχώς. Προσφέρει ιατρική υποστήριξη προσαρμοσμένη στα πτηνά που δεν ζουν στον βιότοπο τους, με όλες τις συνέπειες που μπορούν να υπάρξουν για την υγεία τους.

Οι Αρχές της Comed

Εταιρία Comed NV

Βασική αρχή της Comed NV είναι η φυσική προσέγγιση για τη διατήρηση της καλής υγείας των ζώων (περιστεριών, ωδικών και πτηνών συντροφιάς και σκύλων). Για να εκπληρώσει αυτήν την αρχή της, επενδύει σε ενδελεχή επιστημονική έρευνα και μόνιμη βελτιστοποίηση των προϊόντων της από το 1976.

To όραμα της Corned βασίζεται σε αντικειμενικά γεγονότα παρέχοντας ένα ισχυρό μήνυμα. Σβήστε το αρνητικό παρελθόν σταματώντας την προληπτική χορήγηση αντιβιοτικών και δώστε νέες βάσεις καλής υγείας, μετά προϊόντα Comed.

Με την παρέμβαση του ανθρώπου στον τρόπο ζωής των πτηνών προκαλούνται πολλά προβλήματα υγείας. Η Μέθοδος της Corned είναι η λύση χωρίς αντιβιοτικά, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς η εταιρεία εδώ και 40 χρόνια έχει επικεντρωθεί στη θεραπεία και πρόληψη αυτών των προβλημάτων.

Η αποστολή της είναι να φέρει με ασφάλεια, σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες εκτροφείς στην κορυφή, χωρίς τη χρήση αντιβιοτικών. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα της είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας, οράματος και πολύτιμων συμβουλών από τους πελάτες της.

Παραγωγή

Τα εργαστήρια και οι γραμμές παραγωγής της συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία. Η COMED έχει πιστοποίηση FCA και έχει λάβει τους αριθμούς εξουσιοδότησης κατασκευαστή BE 6338 και BE 105291.

Η COMED εξακολουθεί να εστιάζει καθημερινά στην επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη προκειμένου να προσφέρει μόνο το καλύτερο. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και έρευνας της εταιρίας ξεκίνησαν και παραμένουν στο Hoeselt, Limburg στο Βέλγιο.

Μια ομάδα 15 ειδικών εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση των προϊόντων της.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την Corned, με την επιβεβαίωση του expert Charlee Darwin.

Τα Προϊόντα Comed

Λάβετε πρώτοι τα άρθρα μας και νέες συμβουλές φροντίδας κατευθείαν στο inbox σας.

Subscribe to Articles

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών

Scroll to Top