Άρθρα » Brands » CeDe – Quality Birdfood Since 1954

CeDe – Quality Birdfood Since 1954

CeDe Banner

Το 2000, επένδυσε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Evergem του Βελγίου. Με την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών με τους λάτρεις των πτηνών, η CéDé® έχει γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά τροφών με βάση το αυγό. Τα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

Σήμερα η CéDé® είναι μέλος του ομίλου Laroy Group που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφών και αξεσουάρ για για κατοικίδια ζώα και πτηνά.

Τα φρέσκα αυγά κάνουν τα τα προϊόντα CéDé® μοναδικά​

Τα φρέσκα αυγά είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων CéDé®. Γιατί; Το αυγό της κότας περιέχει την τέλεια ισορροπία των δομικών στοιχείων της πρωτεΐνης (γνωστά ως αμινοξέα). Αυτή η ζωική πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την υγιή ανάπτυξη των νεοσσών στη φωλιά / εκτροφείο.

Οι μοναδικές διεργασίες της CéDé® μετατρέπουν τα φρέσκια αυγά της κότας σε μία θρεπτική τροφή. Η CéDé® πραγματοποιεί όλη τη διαδικασία παραγωγής στις εγκαταστάσεις της, από την προετοιμασία του μείγματος των ζωοτροφών, το μαγείρεμα, την ξήρανση και τέλος την κοκκοποίηση σε ένα τρίμμα μπισκότων με βάση τα αυγά, έτοιμο για χρήση. Για να εγγυηθεί τη συνεπή ποιότητα αυτής της θρεπτικής τροφής, η CéDé® χρησιμοποιεί τη δική της αυτοματοποιημένη διαδικασία ψησίματος των “μπισκότων”.

Αυτοί οι “κόκκοι αυγού” είναι το βασικό συστατικό σε όλα τα αυγο-μείγματα της CéDé® και είναι αυτό που κάνει τα προϊόντα μοναδικά.

Εταιρίες Ομίλου Laroy Group

  • CéDé
  • Coockoo
  • Duvoplus
  • Aqua D’ella
  • Witte Molen

Προϊόντα Cede

Λάβετε πρώτοι τα άρθρα μας και νέες συμβουλές φροντίδας κατευθείαν στο inbox σας.

Subscribe to Articles

Καλάθι αγορών

Scroll to Top