Evia Parrots Χαρουπάλευρο 200g

4,25 

Χαρουπάλευρο της Evia Parrots κατά της διάρροιας των πτηνών. Το χαρουπάλευρο είναι δίνει ενέργεια στα πτηνά σε καταστάσεις ασθένειας και κατά της διάρροιας.

Σε απόθεμα (άμεση αποστολή)

Δωρεάν Box Now για παραγγελίες άνω των 30€!

  • 14 days easy returns
  • Παραγγείλετε το δικό σας πριν τις 12.00 μμ. και το στέλνουμε αυθημερόν!
Εγγυημένη Ασφάλεια

Evia Parrots Χαρουπάλευρο
Evia Parrots Χαρουπάλευρο 200g
4,25 

[wpforms id=”1190″ title=”true” description=”Request a call back”]

Το Χαρουπάλευρο της Evia Parrots είναι μία τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, ιδανική για την υποστήριξη του οργανισμού των πτηνών σε καταστάσεις ασθένειας.

Χαρουπάλευρο της Evia Parrots

Το χαρούπι είναι ένας διατροφικός θησαυρός γνωστός από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες κατά της διάρροιας.

Όσον αφορά στη θρεπτική αξία του χαρουπιού, είναι πλούσιο κυρίως σε υδατάνθρακες που σημαίνει ότι μπορεί να δώσει άμεσα ενέργεια, αλλά και σε πρωτεΐνες (5-8%). Είναι επίσης πολύ εύπεπτο και δεν περιέχει γλουτένη.

Ακόμη, το χαρούπι περιέχει βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία όπως είναι το κάλιο, ο φώσφορος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το μαγγάνιο κι ο χαλκός.

Οι φυτικές ίνες που περιέχει, βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του εντέρου. Μπορεί επίσης να δράσει σαν αντιδιαρροϊκό φάρμακο μειώνοντας κατά πολύ τα συμπτώματα της οξείας διάρροιας.

Οδηγίες χρήσης

Μια κουταλιά της σούπας σε 1 κιλό αυγοτροφής.

Χαρακτηριστικά

Βάρος (συσκευασία) 0,29 kg
Διαστάσεις (συσκευασία) 8 × 8 × 12 cm
Brand

Συσκευασία

200g

Only logged in customers can leave a review.