Evia Parrots Μαγιά Μπύρας 100g

3,30 

Μαγιά μπύρας για πτηνά από την Evia Parrots. Βοηθά στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και βελτιώνει τη φυσική κατάσταση των πουλιών.

Σε απόθεμα (άμεση αποστολή)

Δωρεάν Box Now για παραγγελίες άνω των 30€!

  • 14 days easy returns
  • Παραγγείλετε το δικό σας πριν τις 12.00 μμ. και το στέλνουμε αυθημερόν!
Εγγυημένη Ασφάλεια

Μαγιά Μπύρας Evia Parrots 100g
Evia Parrots Μαγιά Μπύρας 100g
3,30 

[wpforms id=”1190″ title=”true” description=”Request a call back”]

Μαγιά μπύρας της Evia Parrots είναι ένα προϊόν που βοηθά στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος των πουλιών και βελτιώνει έτσι γενικότερα τη φυσική τους κατάσταση.

Evia Parrots Μαγιά μπύρας

Ο συνδυασμός των συστατικών που περιέχει η μαγιά μπύρας μετατρέπει το προϊόν σε ένα μοναδικό τονωτικό για τον οργανισμό. Η ομάδα των βιταμινών Β αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό και ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρομυϊκού συστήματος.

Η μαγιά μπύρας αποτελεί ένα προϊόν πλούσιο σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες συμπλέγματος Β όπως Β1 (θειαμίνη), Β2 (ριβοφλαβίνη, Β3 (νιασίνη), Β6 (πυριδοξίνη), Β7 (βιοτίνη), Β9 (φολικό οξύ). Περιέχει ακόμη μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο, μαγνήσιο και ιχνοστοιχεία όπως χρώμιο, σελήνιο κ.α.).

Επίσης ευνοεί την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και ανακουφίζει από συμπτώματα όπως διάρροια κ.α. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, συνδέονται με την ισορροπία της φυσικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος, τη διάθεση και την ενεργητικότητα του εγκεφάλου.

Τα απαραίτητα για τον οργανισμό αμινοξέα, όπως η τρυπτοφάνη, η λευκίνη, η μεθιονίνη, η λυσίνη, που περιέχει επίσης, κρίνονται αναγκαία για έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών διεργασιών.

Οδηγίες χρήσης

Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού Μαγιά Μπύρας Evia Parrots σε 1 κιλό αυγοτροφής.

Χαρακτηριστικά

Βάρος (συσκευασία) 0,15 kg
Διαστάσεις (συσκευασία) 9 × 9 × 6 cm
Συσκευασία

200g

Πτηνό

, , , ,

Περίοδος

Brand

Only logged in customers can leave a review.