Call: 6981893985

Δωρεάν μεταφορικά από 30€

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Πτηνών Comed

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Πτηνών Comed

Οι πρωτεΐνες και το ασβέστιο είναι απολύτως απαραίτητα κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπαραγωγής για να εξασφαλιστεί η καλή ανάπτυξη των νεοσσών. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής της Comed υποστηρίζει τα πουλιά σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Το Lisocur+ είναι ένα προϊόν ολοκληρωμένης φροντίδας. Μια υδατοδιαλυτή φόρμουλα αναπλήρωσης σχεδόν 40 απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές συστάσεις. Επιπλέον, περιέχει φυτικές ουσίες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην άμυνα των πουλιών κατά των ασθενειών.

Εάν είστε οπαδός της απλότητας, το Lisocur+ από μόνο του θα μπορούσε να σας είναι αρκετό. Ωστόσο, η Comed συνιστά τη χορήγηση του Miobol μαζί με την αυγοτροφή σε σταθερή βάση, το οποίο επιταχύνει την ανάπτυξη των νεοσσών, των μυών και των οστών τους και εν τέλει την ανεξαρτητοποίησή τους.

Μπορώ να συνδυάσω προϊόντα για διαφορετικές περιόδους;

Ναι, να έχετε κατά νου ότι εάν συνδυάσετε το Lisocur+ και το Winmix (συνιστάται μαζί με το Curol για την περίοδο της πτερόρροιας και των εκθέσεων), θα πρέπει να χορηγείτε τη μισή δόση από το καθένα.

Υπάρχει άλλο προϊόν που μπορώ να χορηγήσω;

Μπορείτε να δώσετε το Roni. Είναι χρήσιμο τόσο κατά την αναπαραγωγή και την προετοιμασία για τις εκθέσεις όσο και κατά τη διάρκεια της πτερόρροιας που υπάρχει επίσης η ανάγκη για πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Οι πρωτεΐνες και το ασβέστιο είναι δύο άκρως απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που έχουν όμως το μειονέκτημα να εξουδετερώνουν τα προστατευτικά οξέα του εντέρου, που διατηρούν τον πληθυσμό των μικροβίων σε χαμηλό επίπεδο. Με άλλα λόγια, χορηγώντας κάτι απαραίτητο, ανοίγουμε ταυτόχρονα την πόρτα στις λοιμώξεις.

Σε αυτήν την περίπτωση, το Roni είναι ένα πολύ χρήσιμο υδατοδιαλυτό συμπλήρωμα. Με τα 4 προβιοτικά βακτήρια του εξασφαλίζει τη διατήρηση των ωφέλιμων οξέων στο έντερο και κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής και πτερόρροιας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων είναι καλύτερα να χορηγείτε χαμηλότερη δόση καθημερινά, π.χ. 1/3, αντί για δύο φορές την εβδομάδα).

Υπάρχει κάτι άλλο;

Υπάρχει το Fertibol. Όπως αναφέραμε, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ασβέστιο σε όλη την περίοδο αναπαραγωγής, το οποίο εξουδετερώνει τα προστατευτικά οξέα του εντέρου. Το Fertibol είναι μια πλούσια πηγή όξινου ασβεστίου το οποίο συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής.

Χρειάζεται η έξτρα παροχή ενέργειας;

Το Megabactol παρέχει την απαραίτητη ενέργεια. Είναι ένα ελαιούχο συμπλήρωμα που περιέχει αιθέρια φυσικά έλαια με διεγερτικές και καθαριστικές ιδιότητες. Σε περίπτωση προβλημάτων το Megabactol μπορεί να αντικατασταθεί από το Curol που ενδείκνυται επίσης για την ενίσχυση της άμυνας κατά των ασθενειών.

Οι περισσότεροι εκτροφείς προτιμούν να χορηγούν όλα τα προϊόντα Comed, εκτός από το Clean Oral, με την αυγοτροφή. Εάν θέλετε όμως, μπορείτε να χορηγήσετε το Lisocur+ και το Roni με το πόσιμο νερό.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα αναπαραγωγής Comed

Αν και συνιστάται η χορήγηση της αναγραφόμενης δόσης στη συσκευασία, είναι καλύτερα κατά την αναπαραγωγή να δίνετε τη μισή δόση καθημερινά αντί για ολόκληρη κάθε 2 μέρες.

Αφήστε μια απάντηση
Δωρεάν Box Now

Παραγγελίες από 30€

Περισσότερα...

Ταχύτατες Αποστολές

Αυθημερόν αποστολή έως τις 12:00μμ

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Ασφάλεια Πληρωμών

Bank Tranfer / MasterCard / Visa