Μουσικη και καναρινια
Συζήτηση με θέμα Μουσικη και καναρινια, στο Forum Γενικά για Καναρίνια της κατηγορίας Καναρίνια Φωνής, Τύπου, Χρώματος
-
PB Senior Member
Μουσικη και καναρινια
θα ηθελα να πειτε την γνωμη σας ολοι πανω στο θεμα της μουσικης σε σχεση με τα πουλια.εγω πιστευω πως βοηθαει σε ολες τις φασεις της ζωης τους απο την γεννηση και την ωοτοκια μεχρι το ποσο ηρεμα θα ειναι και εννοω την κλασσικη μουσικη και οχι ροκοτσιφτετελια {αν και ειμαι φαν των ροκοτσιφτετελιων}
-
PB Member
-
PB Senior Member
Απάντηση: μουσικη και καναρινια
Εγω παντως οσες φορες τους εβαλα κλασικη μουσικη ''ξενερωσαν''και δε κελαιδουσαν.Μετα το εψαξα πιο προσεκτικα.Τα καναρινια ακουνε λαικα ( Μελλα,Καρρα,Τερζη κ.α.) οι καρδερινες ροκ(Led Zepellin,Doors,Jethro Tull κ.α.) ενω το λουγαρο ειναι παραδοσιακο ακουει (Πετρο Λουκα Χαλκια,Πυργακη κ.α.).
-
PB Active Member

Αρχική Δημοσίευση από
sophia pj.7060 Εγω παντως οσες φορες τους εβαλα κλασικη μουσικη ''ξενερωσαν''και δε κελαιδουσαν.Μετα το εψαξα πιο προσεκτικα.Τα καναρινια ακουνε λαικα ( Μελλα,Καρρα,Τερζη κ.α.) οι καρδερινες ροκ(Led Zepellin,Doors,Jethro Tull κ.α.) ενω το λουγαρο ειναι παραδοσιακο ακουει (Πετρο Λουκα Χαλκια,Πυργακη κ.α.).
Ετσι μπραβο συνονοματη! Μολις ακουσει κατι ζωηρο το καναρινι μου, τρελλαινεται στο κελαηδημα!
-
PB Member
-
PB Administrator
-
PB Member
-
PB Senior Member
-
PB Member
Το ειχα δοκιμασει και αυτο το καλοκαιρακι, τους ειχα βαλει ινδιαινικη μουσκη με φλαουτο αλλα δεν τα εθδα να τον κανανε κεφι.
Δε ειναι του ethnik τα δικα μου
-
PB Senior Member
απάντηση: μουσικη και καναρινια
δοκιμαστε να βαλετε με το καλο του χρονου με τα πρωτα ζευγαρωματα τσαϊκοφσκι μπετοβεν μπαχ στραους θα ειναι καλυτερα τωρα παιδια εχω μουσικη για εμβρυα{γεννησε προσφατα η συζυγος} και ειναι πολυ καλη τους αρεσει αν καποιος την θελει ας μου στειλει πμ να του την στειλω παντως και τα πουλια εχουν γουστα{αποδειχτηκε με την συζητηση}
-
PB Senior Member
-
PB Senior Member
τζωρτζινα πριν χρονια οταν δεν υπηρχε το κασετοφωνο για την εκπαιδευση των καναρινιων του χαρτζ χρησιμοποιουσαν βιολια επαιζαν δηλαδη βιολι μπροστα στο καναρινι με ενα συγκεκριμενο ρυθμο και συγκεκριμενη συνθεση και μαθαινε το πουλι να κελαϊδαει απο το βιολι
-
PB Senior Member
τί μάθενε ? τρίλιες,κατέντζες,στακάτα κ.λ π ?
-
PB Senior Member
μαθαινε ραπ :cool15:αλλα επειδη δεν ειχε ανακαλυφθει ακομα του εβαλαν χερι και εκατσε να μαθει να κελαϊδαει με βαση τις νοτες του βιολιου{χαμηλες ή ψηλες} :41::41:
-
PB Administrator

Αρχική Δημοσίευση από
Georgina
Εχω όμως παρατηρήσει οτι όταν ακούνε μουσική με ηχους βιολιού με ηψηλές συχνότητες
Το ίδιο συμβαίνει μάλλον με όλα τα ζώα. Έχω παρατηρήσει ότι τα σκυλιά και οι γάτες φωνάζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο άκουσμα ήχων με υψηλές συχνότητες (π.χ βιολί). Μάλιστα, φωνάζουν με τέτοιο τρόπο που δίνει σε πολλούς την αίσθηση ενός ιδιόμορφου τραγουδιού. Εμένα πάντως μου φαίνονται περισσότερο με κραυγές ενόχλησης.
Παρόμοια Θέματα
-
Από Green στο forum Γενικά για Καναρίνια
Απαντήσεις: 14
Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-2008, 19:03
-
Από nikos76 στο forum Χαρίζω - Ανταλλάσω Πουλιά
Απαντήσεις: 0
Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-2008, 09:02
-
Από angelwho στο forum Γενικά για Καναρίνια
Απαντήσεις: 46